Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Russell Crowe je nezaustavljiv i bijesan u prvom traileru za novi psihološki triler
"Unhinged" će biti prvi film u masovnoj distribuciji koji stiže u kina nakon njihovog otvaranja

Russell Crowe je nezaustavljiv i bijesan u prvom traileru za novi psihološki triler

Foto: YouTube

Ako sve bude prema planu i nastavi se odvijati povoljna epidemiološka situacija zna se koji će film prvi doći u američka kina u masovnoj distribuciji (a onda i kasnije diljem svijeta) nakon njihova otvaranja.

Riječ je o eksplozivnom psihološkom trileru Unhinged za koji je jučer predstavljen prvi trailer, a u kojem glavnu ulogu ima Russell Crowe. Datum premijere zakazan je za početak srpnja što znači da će Nolanov Tenet, koji se namjerno nije odgađao, doći u kina puna dva tjedna kasnije i neće biti prvi veliki film u masovnoj distribuciji kako su to planirali.

Iako je ovo i dalje vrlo riskantan potez jer je pitanje kako će se i u kojim uvjetima održavati prikazivanje filmova u kinima, u studiju Solstice ne odustaju od navedenog datuma premijere te smatraju da će svojom tematikom i glavnim glumcem privući gledatelje. Radnja započinje s Rachel (Caren Pistorius) koja kasni na posao kad se nađe u sukobu sa strancem (Crowe) koji je razočaran u život i osjeća se nevidljivo i nemoćno. Rachel se nažalost našla na njegovom putu i on počne napadati sve koje ona voli samo zato kako bi pokazao svijetu da je još uvijek bitan te da je nauči neke smrtonosne lekcije.

Scenarij je napisao Carl Ellsworth (Noćni let, Paranoja), dok režiju potpisuje relativno nepoznati Derrick Borte (Obitelj Jones). U ostalim ulogama su Gabriel Bateman, Jimmi Simpson i Austin P. McKenzie.

Unhinged u američkim kinima očekujemo 1. srpnja, a onda i u ostatku svijeta.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala