Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ništa od 3. sezone serije Pričaj mi priču
Psihološka triler serija CBS All Accessa je otkazana - barem na tom streaming servisu

Ništa od 3. sezone serije "Pričaj mi priču"

Foto: YouTube

Čini se da je pričama došao kraj, barem što se tiče servisa CBS All Access.

Psihološka triler serija Pričaj mi priču (Tell Me a Story) uzimala je najpoznatije svjetske bajke i reinterpretirala ih kao mračne trilere u modernom svijetu. CBS All Access ne daje izvještaje o gledanosti svojih sadržaja pa tako ne znamo točan razlog zašto je serije ukinuta, ali s obzirom na podijeljene kritike i ocjene serije možda treba tražiti razlog u tome.

Direktorica za originalni sadržaj CBS All Access-a Julie McNamara kratko je objasnila odluku tvrtke: "Sjajni Kevin Williamson oživio je omiljene bajke u antologijskom formatu kojim je pretvorio priče u moderne trilere. Bila je velika privilegija raditi s takvom elitnom i talentiranom grupom kreativnih umova kao što su Kevin, Aaron Kaplan i tim iz Kapital Entertainment-a, kao i s cijelom nevjerojatnom glumačkom ekipom serije Pričaj mi priču koji su napraviti fenomenalan posao oživljavanja omiljenih likova iz šest poznatih bajki."

U prvoj sezoni krajem 2018. godine vidjeli smo elemente bajki Tri praščića, Crvenkapice i Ivice i Marice, a u drugoj Ljepoticu i zvijer, Uspavanu ljepoticu i Pepeljugu. Bogatu glumačku ekipu druge sezone činili su Paul Wesley, Odette Annable, Eka Darville, Matt Lauria, Natalie Alyn Lind, Ashley Madekwe, Carrie-Anne Moss, Danielle Campbell, Garcelle Beauvais, Caleb Castille i Christopher Meyer.

Druga sezona završila je s prikazivanjem 6. veljače ove godine, a prava na prikazivanje otkupio je američki The CW pa tko zna – možda se priče nastave. Seriju možete pratiti i na našem HBO-u.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala