Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ponovno okupljanje omiljenih Prijatelja očekujemo krajem ljeta
HBO Max se nada da će mogućnost snimanja s publikom biti omogućeno za koji mjesec

Ponovno okupljanje omiljenih Prijatelja očekujemo krajem ljeta

Foto: YouTube

Fanovi kultne humoristične serije Prijatelji morat će još dulje pričekati na ponovno okupljanje svoje omiljene ekipe.

Nakon godina i godina obožavatelji ove serije konačno su dobili ono što su htjeli: vijest o ponovnom okupljanju ekipe serije Prijatelji u specijalu koji ih je trebao dočekati na novoj streaming platformi HBO Max. No, zbog koronavirusa i prekida produkcije filmova i serija diljem svijeta i ovaj je projekt ostao na čekanju. Loša je vijest da ćemo na specijal trebati još čekati, a dobra vijest jest to da će epizode zaista i biti, a neće se pretvoriti u još jedno od Zoom okupljanja koja su popularna u ovo vrijeme.

Jedan od predstavnika za WarnerMedia Bob Greenblatt za Variety je otkrio kako se nada da će specijal Prijatelja biti snimljen do kraja ljeta "ako se zvijezde poslože", te da će se snimanje moći odraditi pred publikom. "Zbilja mislimo da ima nešto posebno u velikoj, živoj publici koja na licu mjesta prati šestero prijatelja koji se ponovno okupljaju i to je razlog što to nismo htjeli odraditi preko web poziva; to bi bilo samo šest kockica ljudi koji se snimaju iz svojih kuhinja ili boravaka", naglasio je i dodao da ukoliko mjera o društvenom razmaku potraje još jako dugo da će tek onda razmišljati o virtualnoj opciji koju za sada odgađaju što je dulje moguće.

HBO Max je još početkom travnja objavio da nas na platformi neće dočekati specijal Prijatelja kako je to bilo obećano, zbog cijele situacije oko pandemije koronavirusa. HBO Max će biti dostupan u odabranim državama od 27. svibnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala