Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix objavio teaser i datum posljednje sezone serije 13 Reasons Why
Originalna Netflixova serija, koja se tijekom svog prikazivanja prilično promijenila, došla je svom kraju

Netflix objavio teaser i datum posljednje sezone serije "13 Reasons Why"

Foto: YouTube

Prije nekoliko godina na Netflix je stigla originalna serija 13 Reasons Why koja je zbog svoje kontroverzne tematike zaintrigirala gledatelje diljem svijeta. Svi su komentirali, kritizirali, hvalili, pitali se kakvu poruku šalje. Vjerni obožavatelji ostali su uz seriju i narednih sezona, ali opći interes za nju je prilično splasnuo pa će tako priča sljedeći mjesec doći svom kraju.

Netflix je objavio teaser trailer za posljednju, četvrtu sezonu, a u njemu možemo vidjeti glumačku i ostalu ekipu kako se priprema za kraj serije i oprašta se s njom. Ova sezona donosi nam glavne junake koji se pripremaju maturirati, ali prije nego što se oproste sa svojom srednjom školom morat će se suočiti s nekim opasnim tajnama i teškim izborima koji bi im zauvijek mogli promijeniti život.

Autor serije je Brian Yorkey, a od glumaca je teško izdvojiti njih nekoliko jer njih puno čini okosnicu priče. To su Dylan Minnette, Alisha Boe, Brandon Flynn, Miles Heizer, Grace Saif, Christian Navarro, Ross Butler, Devin Druid, Timothy Granaderos, Anne Winters, Deaken Bluman, Tyler Barnhardt, Austin Aaron, Inde Navarrette, RJ Brown, Steven Weber, Brenda Strong, Amy Hargreaves, Josh Hamilton, Mark Pellegrino i Jan Luis Castellanos, s tim da ne treba zaboraviti Katherine Langford s kojom je krenula cijela priča.

Serija je započela kao ekranizacija romana Jaya Ashera iz 2007. godine o tinejdžerici Hannah Baker (Langford) koja je svojim kolegama iz škole poslala kasete kako bi im objasnila razloge svog samoubojstva, a naredne sezone nisu imale veze s knjigom već su proširile tu priču.

Zadnju sezonu serije 13 Reasons Why moći ćete gledati od 5. lipnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala