Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


John Krasinski okupio ekipu serije U uredu zbog jednog vjenčanja
Filmaš i dalje oduševljava svojom YouTube emisijom "Some Good News"

John Krasinski okupio ekipu serije "U uredu" zbog jednog vjenčanja

Foto: YouTube

John Krasinki nedavno je pokrenuo svoju YouTube emisiju Some Good News kako bi proširio dobre vijesti u ovo teško vrijeme pandemije koronavirusa i ona je ubrzo osvojila simpatije milijune gledatelja. U zadnjoj emisiji još je jednom dokazao zašto ga Internet voli: pripremio je iznenađenje za mladence i to okupljanjem ekipe serije U uredu!

Krasinski je još u svojoj prvoj epizodi iznenadio gledatelje kad mu je u gostovanje (preko Zoom-a, naravno) došao Steve Carell, kolega iz kultne humoristične serije, a koju epizodu kasnije vidjeli smo i njegovog neprijatelja iz serije, Rainna Wilsona. U najnovijoj epizodi okupio je još više svojih bivših kolega i to zbog jednog vjenčanja. Krasinskiju su se tako pridružili Carell, Wilson, Jenna Fischer, Ed Helms, Ellie Kemper, Mindy Kaling, B.J. Novak, Angela Kinsey, Brian Baumgartner, Creed Bratton, Kate Flannery, Oscar Nunez i Phyllis Smith!

Okupljanje ekipe iz serije je bilo veliko iznenađenje za par iz Marylanda koji se zaručio po uzoru na prosidbu iz serije, kad je Jim zaprosio Pam ispred trgovine. Krasinski je potom putem video poziva razgovarao s tim parom i u šali im poručio da se zaredio te da ih može vjenčati. Pogledajte u videu kako je izgledalo kad ih je iznenadio s ostatkom ekipe iz serije i koga im je izabrao za djeverušu!

U ostatku epizode mogli smo od Krasinskog čuti još dobrih vijesti, a od drugih poznatih koji su se još pojavili bile su njegova supruga Emily Blunt i kolegica Emma Stone.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala