Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 10.5.
Još jedna nedjeljna večer uz velik izbor starijih akcijskih filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 10.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 10.5.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:20 sati

Jamestown, HTV 2 u 22:25 sati
U želji za zaradom Rutters povlači riskantne poteze koji će imati teške posljedice. Pedro ima plan kako unaprijediti posao, ali za to treba Jocelyninu pomoć. Obitelj Sharrow traži izlaz iz kompromitirajuće situacije u kojoj su se našli, a koju je Alice nehotice učinila još težom.

FILMOVI

Nemoguća misija 2, Doma TV u 19:55 sati
Nastavak hita iz 1996 "Mission: Impossible" ponovno nas vraća u svijet tajnog agenta Ethana Hunta (Tom Cruise). Huntov posao ovog puta je zaustaviti Seana Ambrosea (Dougray Scott) u distribuciji smrtonosnog virusa imena Chimera. Znanstvenik (Rade Šerbeđija) razvio je smrtonosni virus kao i cjepivo za njega. koji padaju u ruke zločestom dečku Ambroseu (Dougray Scott), inače bivšem IM agentu.

Transporter, RTL u 20 sati
Bivši vojnik Frank Martin (Jason Statham) živi sam u Francuskoj, gdje vodi privatan biznis kao transporter, unajmljeni kriminalac čija je specijalnost prenositi pakete i putnike, bez postavljanja ikakvih pitanja. Radeći isključivo po pravilima i nikada ih ne kršeći, Martin je došao na glas kao najpouzdaniji čovjek za takav posao pa ga unajmi i američki kriminalac poznat kao Wall Street (Matt Schulze), koji u ogromnoj torbi preko granice šalje Kineskinju Lai (Shu Qi).

45 godina, HTV 3 u 21:20 sati
Charlotte Rampling i Tom Courteney glume Kate i Geoffa, bračni par koji se priprema za proslavu 45. godišnjice braka. Međutim, Geoff saznaje da je njegova bivša djevojka Katja, nestala prije 50 godina u švicarskim Alpama, pronađena mrtva i zamrznuta. Kate je znala za nju, ali tek sada saznaje da su bili zaručeni. Postaje nesigurna i ljubomorna, a njihov naoko skladan brak počinje se raspadati.

Bourneov ultimatum, RTL u 21:45 sati
Oscarovac Matt Damon glumi profesionalnog ubojicu Jasona Bournea. Nakon što je izgubio pamćenje, i ostao bez jedine osobe koju je volio, neće ga zaustaviti niti kiša metaka nove generacije specijalno obučenih ubojica koji ga slijede u stopu i koji će učiniti sve što je potrebno kako bi ga spriječili da sazna svoj pravi identitet.

Krvna slika, Doma TV u 22 sata
Umirovljenog FBI agenta Terryja McCaleba (Clint Eastwood), kojemu je upravo transplantirano srce, unajmi Graciela Rivers (Wanda De Jesus), kako bi istražio smrt njene sestre Glorije, upravo žene čije je srce dobio. Već i prvi tragovi ukazuju na činjenicu kako bi ubojica, koji je ubojstvo odradio tako da izgleda kao slučajan čin nasilja pri provali, mogao biti serijski zločinac kojeg je Terry godinama bezuspješno lovio dok je bio u FBI-ju. Može li ostarjeli McCaleb, koji je planirao svoju mirovinu provesti odmarajući se u luci, koji ne smije voziti automobil, i koji mora spavati u pravilnim razmacima, pronaći potrebnu snagu za osvetiti ženu koja mu je produljila život?

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala