Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Maraton najpopularnijih serija u AMC produkciji
Brojne fanove legendarnih serija u AMC produkciji očekuje veliko iznenađenje ovog mjeseca!

Maraton najpopularnijih serija u AMC produkciji


Neke serije nikada ne gube svoju popularnost! Svima nam se događalo da omiljenu seriju gledamo nekoliko puta iznova, da nam je svaki puta ponovno zanimljiva te ju pratimo s istim užitkom. A svi znamo da je najveći užitak odgledati maraton omiljene sezone u jednom dahu. Brojne fanove legendarnih serija u AMC produkciji očekuje veliko iznenađenje ovog mjeseca! Na AMC kanalu ponovno su dostupne neke sezone omiljenih i nezaboravnih serija. Ponedjeljkom od 22h prikazivat će se maraton jedne od sezona neke od najpopularnijih serija, a evo i kojih:

Humans - sezona 3:

Godinu dana nakon ‘zore svijesti’, desetkovana i potlačena populacija Syntha bori se za preživljavanje u svijetu koji ih mrzi i koji ih se boji. U podijeljenoj Britaniji Synthovi i ljudi se bore kako bi postigli mir. No kada se unutar zajednice Syntha počnu pojavljivati frakcije nada za stabilnost je ozbiljno ugrožena… Dok se obitelj Syntha: Mia (Gemma Chan), Niska (Emily Berrington) i Max (Ivanno Jeremiah) i dalje bore za pravo na preživljavanje; Joe (Tom Goodman-Hill), Laura (Katherine Parkinson) i njihova djeca Mattie (Lucy Carless), Toby (Theo Stevenson) i Sophie (Pixie Davies) se nastoje pomiriti s kataklizmičkim događajima prošle sezone.

Ovu uzbudljivu seriju koja uvijek iznova pobuđuje veliki interes gledatelja, ne samo ljubitelja SF žanra, pogledajte ponovno samo na kanalu AMC 11. svibnja od 22h.

The Night Manager (Noćni upravitelj) - sezona 1:

Radnja serije prati bivšeg britanskog vojnika Jonathana Pinea (Tom Hiddleston), koji živi povučeno i radi kao noćni upravitelj u Kairskom hotelu. Jonathana regrutira tajna agentica Burr (Olivia Colman) sa zadatkom da prati vladajuće krugove Londona i Washingtona, gdje se navodno krije veza između obavještajne službe i nelegalne prodaje oružja. Kako bi se ubacio u krug krijumčara oružja pod vodstvom Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), Jonathan mora i sam postati kriminalac. Pine zasluži Roperovu zahvalnost kada mu spasi sina od pomno smišljene lažne otmice te stječe povjerenje Roperova najužeg kruga i zamjenjuje njegova savjetnika Corkorana postavši Roperov vjerni pomoćnik.

Maraton ove sezone pravog špijunskog remek-djela uz sjajnu glumačku postavu, možete pogledati 18. svibnja od 22h.

Breaking Bad (Na putu prema dolje) - sezona 5 B:

Osvojila je mnogobrojne nagrade uključujući šesnaest prestižnih televizijskih nagrada Emmy, osam nagrada Satelit, dva Zlatna Globusa, dvije nagrade "Peabody", dvije nagrade Udruženja filmskih kritičara te četiri nagrade Udruženja televizijskih kritičara. Za nastup u seriji Cranston je četiri puta osvojio televizijsku nagradu Emmy u kategoriji najboljeg glavnog glumca; Aaron Paul je osvojio tri Emmyja u kategoriji najboljeg sporednog glumca dok je Anna Gunn osvojila dva Emmyja u kategoriji najbolje sporedne glumice. Godine 2013. serija Na putu prema dolje ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda kao kritičarski najbolje ocijenjena serija svih vremena.

Walter (Bryan Cranston) je pedesetogodišnjak koji ima suprugu Skyler (Anna Gunn), domaćicu koja se zabavlja kupovinom i prodajom stvari preko eBaya i sina Waltera (RJ Mitte), odlučnog 17-ogodišnjaka oboljelog od cerebralne paralize. Walteru je dijagnosticirana terminalna faza karcinoma i od liječnika saznaje da mu je preostalo još samo dvije godine života. Izabravši da ovu vijest ne podijeli odmah sa svojom suprugom i sinom, Walter se zaklinje da će učiniti sve što je potrebno kako bi svojoj obitelji osigurao bolju i sigurniju budućnost. Prva prilika mu se ukaže kada mu šogor, agent u odjelu za narkotike, Hank Weld (Dean Norris) da na znanje koliki se iznosi zapravo kriju iza preprodaje jedne supstance, koju bi on i s povezom na očima znao napraviti. Inspiriran novim informacijama Walt pokreće svoj mali pokretni laboratorij te kao partnera angažira bivšeg studenta Jesseja Pinkmana (Aaron Paul). S obzirom na Walterovu ekspertizu iz područja kemije, neće proći puno vremena prije nego se nadaleko pročuje da ovaj dvojac proizvodi najbolju drogu.

Drugi dio pete sezone ove legendarne serije biti će prikazan 25. svibnja od 22h na kanalu AMC!

Za više informacija posjetite:
http://www.amctvce.com
https://www.facebook.com/amctvrs

 

O AMC-u
AMC prikazuje omiljene filmove svih žanrova i desetljeća, kao i premijere svojih originalnih serija, kako bi na sve načine udovoljio interesima svojih gledatelja. AMC je trenutno jedina kabelska mreža u povijesti koja je dobila nagradu Emmy® za najbolju seriju četiri godine zaredom sa serijom "Mad Men" i šest nagrada za "Breaking Bad". Opus AMC-ovih trenutačnih originalnih serija uključuje "Better Call Saul", "Halt and Catch Fire”, “Humans”, “Fear the Walking Dead”, “Into the Badlands, “The Night Manager”, “Preacher”, “Hap and Leonard”. Također, AMC potpisuje i interaktivni talk show “Talking Dead”, koji prati seriju “Fear the Walking Dead”.

O AMC Networks International - Srednja i Sjeverna Europa
AMC Networks International, globalni ogranak AMC Networks, prikazuje zabavne i kvalitetne programe za više od 140 zemalja, uključujući Afriku, Aziju, Europu, Latinsku Ameriku i Bliski Istok. AMCNI se sastoji od globalnih brandova, Sundance i AMC kanala, kao i popularnih lokalno prepoznatljivih kanala različitih programskih žanrova. Za više informacija posjetite: 
www.amcnetworks.com/amcni

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala