Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jamestown - novi život na ivici neukroćene divljine
Na Drugi program Hrvatske radiotelevizije stiže nova epizoda o engleskoj koloniji na rubu divljine

"Jamestown" - novi život na ivici neukroćene divljine

Nova epizoda serije Jamestown stiže na Hrvatsku radioteleviziju na HRT - HTV 2 10. svibnja u 22:25 sati.

Virginia, 17. stoljeće. Na rubu neukroćene divljine smjestila se engleska kolonija Jamestown. U drugoj sezoni serije i dalje pratimo život triju žena (Jocelyn, Alice i Verity) i njihovu borbu u pokušaju da izgrade nov život u ovoj prekrasnoj, ali odbojnoj zemlji. Jamestown se sve više razvija.

Plantaže duhana počinju donositi zaradu, što omogućuje procvat trgovine. No takvom stanju obilja i prosperiteta ubrzo će doći kraj, kako zbog rođenja, tako i zbog smrti i razvoda. Naši pioniri opet će se naći u središtu avanture - ovaj puta otmice.

Usto, jedan izdajnik prijeti narušiti mir u koloniji. A vjera doseljenika je opet stavljena na kušnju i to zbog tek pridošlih radnika iz Angole kojima postaje jasno da ovdje mogu zaboraviti svoje snove o neovisnosti. Začinju se nove ljubavne veze, žudnje i strasti se potiskuju, a čak će se i najčišća ljubav naći na kušnji. Dobro odnosi s domorocima nekima su omogućili veliki utjecaj u gradu, no nitko se neće bez borbe odreći svoga dijela bogatstva koje im pruža Virginia. Borba za političku prevlast se nastavlja pa to utječe na cijelu zajednicu.

U 2. epizodi u želji za zaradom Rutters povlači riskantne poteze koji će imati teške posljedice. Pedro ima plan kako unaprijediti posao, ali za to treba Jocelyninu pomoć. Obitelj Sharrow traži izlaz iz kompromitirajuće situacije u kojoj su se našli, a koju je Alice nehotice učinila još težom.

U seriji glume Naomi Battrick, Max Beesley, Claire Cox, Patsy Ferran, Jason Flemyng, Burn Gorman, Dean Lennox Kelly, Stuart Martin, Abiola Ogunbiyi, Tony Pitts, Kalani Queypo, Luke Roskell, Sophie Rundle, Abubakar Salim, Ben Starr, Matt Stokoe, Steven Waddington, Niamh Walsh.

Autor i scenarist je Bill Gallagher.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala