Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi film Benedicta Cumberbatcha dobio novi naslov i datum izlaska u kolovozu
Špijunski triler "Ironbark" sad ima naslov "The Courier", a premijeru je imao još na Sundance filmskom festivalu

Novi film Benedicta Cumberbatcha dobio novi naslov i datum izlaska u kolovozu

Foto: YouTube

Špijunska triler-drama Benedicta Cumberbatcha koja je svoju premijeru imala na Sundance filmskom festivalu početkom godine, promijenila je naslov iz Ironbark u The Courier te dobila datum premijere u kinima.

Režiju potpisuje Dominic Cooke (Na plaži Chesil), dok je scenarij napisao Tom O'Connor (Čuvaj me s leđa), a u ostalim važnijim ulogama su Rachel Brosnahan i Merab Ninidze. Radnja je smještena u vrijeme Hladnog rata, temelji se na istinitoj priči o Grevilleu Wynneu (Cumberbatch), skromnom britanskom poslovnom čovjeku koji je zbog svojih čestih putovanja postao zanimljiv tajnoj obavještajnoj službi MI6 koja ga je potom regrutirala u jednog od kurira za najtajnije informacije. Wynne je sklopio tajno i opasno partnerstvo sa sovjetskim časnikom Olegom Penkovskyjem (Ninidze) kako bi došao do tajnih informacija potrebnih da se spriječi nuklearni rat i smiri kubanska raketna kriza.

"Kino prikazivači su nagovijestili svoja postepena otvaranja ovo ljeto, uz poštovanje zdravstvenih i sigurnosnih mjera. Ako će se sve odvijati po planu smatramo da je špijunski triler The Courier, s odličnom glumom Benedicta Cumberbatcha, tip filma koji će publika rado pogledati u svom lokalnom kinu krajem kolovoza", stoji u službenoj izjavi.

Nakon premijere na Sundanceu predsjednik festivala John Cooper film je opisao kao "jedinstven" izbor za festival koji inače ne prikazuje takve drame. Iako je snimljen prema istinitoj priči redatelj mu je dao lagano humornu notu i šarm koji ga razlikuje od ostalih špijunskih trilera.

Špijunsku triler-dramu The Courier u kinima očekujemo 28. kolovoza ove godine. Još uvijek čekamo prvi službeni trailer za film.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala