Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Future Man dolazi na CineStar TV 1 kanal!
Prve dvije sezone ove lude, avanturističke serije možete pratiti od 4. svibnja na CineStar TV 1 kanalu

Future Man dolazi na CineStar TV 1 kanal!


Niste pretjerano veliki fanovi tmurne tematike? U svibnju vas uvodimo u svijet pravih igara, gamera i putovanje kroz vrijeme! SF komedija Future Man dolazi iz pera Setha Rogena i predstavlja sasvim drugačije heroje od onih koje smo navikli gledati.

Heroizam u Future Manu ne počiva na klasičnoj transformaciji iz običnog čovjeka u superheroja, nego na sasvim običnom gameru koji iz svojeg stolca postaje zadnja nada čovječanstva. Ako ste se ikada pitali kako bi izgledalo da vaša omiljena video igra zaživi, odgovor nećete morati čekati dulje od 4. svibnja u 20:00 kada počinjemo emitirati ovu zabavnu i vrckavu seriju.

Upoznajte glavne likove

Josh Hutcherson nosi titularnu ulogu Josha Futurmana koji obožava gejmati, a za život zarađuje kao domar u školi. Hutcherson nam je najviše poznat po ulogama Peete Mallarka u filmovima Igre gladi, no u ovoj seriji nam pokazuje svoju drugu, humorističniju stranu glume.

Eliza Coupe je Tiger, snažan i samostalni lik iz Futturmanove omiljene igre koja je autoritet s kojim se ne smije zezati. Shvativši ozbiljno zadatak spašavanja svemira, Tiger će svojim pomalo antisocijalnim vještinama nastojati obuzdati impulzivnu prirodu svojih partnera hladnokrvnim licem i oštrim komentarima.

Derek Wilson možda vam je poznat iz serija Rectify i Preacher, no ovdje je apsolutno zasjao! Wolf je Tigerin partner s kojom prolazi sve misije i ima apsolutno sve probleme s Futtermanom koji mu oduzima partnericu, kako poslovno, tako i privatno. Pun bijesa i sasvim neuračunljiv, ujedino je i najzabavniji lik u cijeloj seriji.

Ne propustite premijerno prikazivanje na CineStar TV 1

Prve dvije sezone ove lude, avanturističke i iznenađujuće smiješne serije možete pratiti od 4. svibnja na CineStar TV 1 kanalu. Od ponedjeljka do četvrtka u 20:00 sati sve do 25. svibnja rezervirajte svoje mjesto pred televizorom i upustite se u ludi spoj stvarnosti i video igara!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala