Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 1.5.
Današnja večer nudi jednu novu seriju i odlične filmove starijeg i novijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 1.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 1.5.

SERIJE / EMISIJE

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 20:30 sati
Tamara emotivno traži od komisije milost za sestru. Jelena je ganuta i zahvalna sestri. Bruno doprati Jelenu kući i ona ga moli da ostane s njom. Jelena je u strahu da će ostati bez posla, ali Bruno je uz nju i tješi je. Provode slobodan dan s Rokom. Irena shvaća da mora nešto poduzeti kako bi izvukla Luku pa planira objaviti članak u novinama o Karlovim malverzacijama.

Tjelesni čuvar, HTV 2 u 22:45 sati
Ovo je priča o Davidu Buddu, hrabrom no nestabilnom ratnom veteranu, koji sada radi u Odjelu za specijalnu zaštitu londonske policije Metropolitan. Kad postane tjelesni čuvar ambiciozne i moćne ministrice unutarnjih poslova Julije Montague , koja svojom politikom predstavlja sve što on prezire, Budd je rastrgan između svoje dužnosti i svojih uvjerenja. On je zadužen za njezinu sigurnost, ali je li zapravo on najveća opasnost za nju?

FILMOVI

Taxi 5, RTL u 20:30 sati
Policijski policajac, koji je prebačen u policijsku postaju Marseillea, dobio je zadatak uhvatiti grupu talijanskih pljačkaša koji nakon pljačke bježe u moćnim Ferrarijima. Natjeravanja po uskim ulicama ali i po autocesti neće nedostajati u ovom novom poglavlju popularne akcijske franšize. Kao i do sada, i u ovom nastavku jednu od glavnih uloga ima legendarni bijeli Peugeot 407.

Ubojstvo u Orient Expressu, HTV 1 u 21 sat
Hercule Poirot putuje Orient Expressom no ugodna vožnja naprasno se prekida kada vlak zbog snijega zaglavi na Balkanu, dvije noći poslije Istanbula. Da stvari budu gore, jedan od putnika nađen je izboden u svom kupeu. U vlaku je s Poirotom bilo 13 osoba koje na prvi pogled nemaju ništa zajedničko ali to neće spriječiti legendarnog detektiva da otkrije pravu istinu.

Snajperist, Nova TV u 23 sata
Poslan u Irak kako bi štitio svoje suborce Chris Kyle uskoro je dobio nadimak Legenda, a postao je nadaleko poznat i s neprijateljske strane te mu ucijenjena glava. Usprkos životnoj opasnosti i obitelji koja je strepila kod kuće, Chris je odradio četiri misije u Iraku slijedeći moto američke mornarice ne ostavljaj ni jednog čovjeka iza sebe. No nakon što se vratio kući, svojoj supruzi Tayi Renae i djeci, Chris je shvatio a se radi o ratu u kojem ne može pobijediti.

Lice s ožiljkom, HTV 1 u 23:25 sati
Bez ikakve sumnje ova kriminalistička drama o moći i pohlepi, velikog Briana De Palme, u trenutku pojavljivanja redefinirala je kriminalistički žanr, a Al Pacinova gluma tj. preobrazba u bezobzirnog kartelskog lorda zabilježena je kao jedna od najimpresivnijih u posljednjih 30-tak godina. Mnogi su kritizirali da je film bespotrebno okrutan, a Al Pacinova gluma pretjerana (dovoljno je prisjetiti se legendarne scene pokolja i šmrkanja kokaina), no činjenica jest da je malo koji film ostavio tako snažan utjecaj, ne samo u svijetu gangsterskog filma, već u pop-kulturi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala