Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nakon 4 godine konačno pomak za film Majstori iluzije 3
Scenarist kriminalističke drame "Američki varalice" Eric Warren Singer počeo je pisati scenarij

Nakon 4 godine konačno pomak za film "Majstori iluzije 3"

Foto: YouTube

Studio Lionsgate konačno je angažirao scenarista za film Now You See Me 3 (Majstori iluzije 3), a riječ je o jednom od scenarista hvaljene krimi drame nominirane za 10 Oskara Američki varalice, Ericu Warrenu Singeru.

Podsjetimo, Lionsgate je treći film najavio još dok je drugi bio pri kraju snimanja i režirati ga je ponovno trebao Jon M. Chu, a sad uz projekt stoji ime redatelja Davida Goulda (The Cure). Prva dva filma (Majstori iluzije 1 i 2) bila su veliki hit i ukupno zaradili 687 milijuna dolara diljem svijeta s tim da smo Majstore iluzije 2 u kinima gledali još u lipnju 2016. godine. Među glavnim zvijezdama filma bili su Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco i Morgan Freeman, dok za treći film još nije poznata glumačka postava. Naime, scenarist Eric Warren Singer za zadatak je dobio napraviti priču sa sasvim novim likovima te istovremeno ostaviti nešto prostora da stara ekipa može reprizirati svoje uloge.

Jonathan Bayme i njegova tvrtka Theory 11 bit će konzultanti za mađioničarske trikove, dok će film producirati Bobby Cohen i Alex Kurtzman. "Eric je oduvijek bio fasciniran umjetnošću obmane i iluzija u svim oblicima tako da nam je došao s odličnom pričom koja će serijal filmova i Četiri jahača dovesti do jedne sasvim nove razine i to s nekim starim i novim glumcima. Franšiza je napravljena na temeljima koji gledatelje ostavljaju iznenađene i bez teksta, tako da nismo mogli ponoviti stare trikove. Eric i njegova ekipa iluzionista spremaju nešto jako posebno za novi film", rekao je u službenoj izjavi predsjednik Lionsgatea Nathan Kahane.

Eric Warren Singer radio je na seriji Æon Flux, te na scenarijima za filmove Međunarodna prijevara, već spomenute Američki varalice i Samo za hrabre, a njegov najnoviji projekt je scenarij za Top Gun: Maverick koji bi trebao izići krajem ove godine, po trenutnom planu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala