Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže li nastavak Extractiona?
Najnoviji Netflixov film s Chrisom Hemsworthom mogao bi istražiti prošlost njegovog lika Tylera Rakea

Stiže li nastavak "Extractiona"?

Redateljski dugometražni prvijenac Sama Hargravea, za koji je Joe Russo pisao scenarij, Netflixov je novi akcijski film Extraction. Film je na Netflix stigao prije nekoliko dana i dobio relativno dobre kritike, što je potaknulo pitanje o potencijalnom nastavku.

Redatelj Hargrave je u razgovoru za Collider otkrio kako bi rado bolje istražio neke priče koje smo vidjeli u filmu:

"Ima puno potencijala, vrlo je zanimljiv. I opet, ljepota u dvosmislenim krajevima jest da ti otvara puno smjerova u kojima možeš otići. Možeš ići i u prošlost i u budućnost. Gdje god da pogledaš postoje vrlo zanimljive priče."

Jedna od tema koju bi potencijalni nastavak donio jest priča o odnosu između Tylera (Chris Hemsworth) i Gaspara (David Harbour). U filmu je očito da njih dvojica imaju zajedničku povijest, zbog čega njihov odnos postaje sve napetiji te se čini kako bi njihova zajednička priča mogla biti zanimljiva tema za novi film.

Dok se čeka dogovor o nastavku između Netflixa i producenata, originalni film možete gledati na Netflixu. Film donosi priču o plaćeniku Tyleru (Hemsworth), koji odlazi u Bangladeš kako bi spasio otetog sina poznatog gangstera. Naravno da ta akcija ne prolazi baš glatko pa se Tyler i tinejdžer nalaze na teškom putu izvlačenja iz kaosa.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 3
    fdrdf9 fdrdf9 @ 28.4.2020. 21:56
    Akcijske scene su kopija onog kineskog Raid gdje krv siklja u obracunima bliskom paljbom, sjekirom, cekicem, macetom, nozevima, grabljama, samo motorna pila jos fali, nije mi jasno zasto je nisu ubacili u scenarij mozda je cuvaju za drugi dio. Film osim toga ne nudi nista i zato je tako dobro primljen i kod kritike i kod publike. Producenti su sada namirisali profit trebalo im je par dana da se bace na nastavak, bit ce ovo jos jedna akcijska fransiza.
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala