Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 26.4.
Nedjeljna večer ponovno donosi filmske hitove, ali i 5. sezonu zabavne emisije "Supertalent"

TV Preporuke dana – Nedjelja 26.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 26.4.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Peta sezona Supertalenta okupila je brojne pjevače, glazbenike, plesače, iluzioniste, kao i brojne druge talente. Prolaz u daljnje natjecanje ovisi o stručnom žiriju kojega čine Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Martina Tomčić.

Jadnici, HTV 2 u 22:10 sati
Zadnja epizoda serije napravljene prema remek-djelu Victora Hugoa.

FILMOVI

Charliejevi Anđeli 2, Doma TV u 19:55 sati
Natalie Cook, Dylan Sanders i Alex Munday, tri prekrasne djevojke koje rade za Charlieja kreću u novu, izazovnu, avanturu u novom nastavku koji je baš kao i prvi film nadahnut popularnom televizijskom serijom sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Transporter 2, RTL u 20 sati
Frank Martin (Jason Statham) je najbolji u svom poslu. Bivši komandos iz specijalnih postrojbi postaje plaćenik - "transporter" koji prevozi dobra, ljude ili što god drugo. Ukratko, on prevozi... Bez postavljanja pitanja.

Rocky 5, RTL 2 u 20:15 sati
Najpoznatiji filmski boksački prvak, Rocky Balboa (Sylvester Stallone), ostaje bez novca zbog nesposobnosti ženinoga brata i svog prijatelja Paulieja. Njegova životna situacija se dodatno zamrsi kad dozna da je, nakon borbe za titulu prvaka u Moskvi i prošlih ozljeda, zadobio teško oštećenje mozga. Liječnici su zabrinuti za njegovo zdravlje i život te mu preporučuju da se više ne bori u ringu.

Cura na lošem glasu, Doma TV u 21:45 sati
Nakon što se pročuje da je inače simpatična srednjoškolka Olive Penderghast (Emma Stone) lagala o gubitku svoje vlastite nevinosti, ona započinje vjerovati kako se njezin život razvija identično kao i onaj glavne junakinje u knjizi The Scarlet Letter koju istovremeno obrađuje za lektiru. Međutim, ubrzo će Olive odlučiti iskoristiti glasinu kako bi poboljšala svoj društveni i financijski status na sveopće iznenađenje mnogih...

Dunkirk, Nova TV u 22:20 sati
Film vjerno prikazuje događaje tijekom nevjerojatne bitke kod Dunkirka te evakuacije savezničkih vojnika iz Belgije, Britanije i Francuske koji su bili odsječeni i opkoljeni njemačkom vojskom u Francuskoj od 27. svibnja do 4. lipnja 1940. godine. Evakuacijom je tada spašeno preko 300.000 vojnika.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala