Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 25.4.
Subota ponovno donosi hrpu odličnih hit filmova starijeg i novijeg datuma pa donosimo njihov pregled

TV Preporuke dana – Subota 25.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 25.4.

SERIJE / EMISIJE

Laž, HTV 2 u 22:50 sati
Laura želi pod svaku cijenu izvesti Andrewa pred lice pravde te traži od Toma da joj u tome pomogne. Međutim, kada prijevara iz njezina života izbije na vidjelo, Laura je prepuštena sama sebi pa pribjegava opasnim metodama kako bi iznudila Andrewovo priznanje. No u svojim nastojanjima nije sama.

FILMOVI

Erin Brockovich, Doma TV u 19:55 sati
Tračak svjetla za mladu samohranu majku dolazi iz najmanje očekivanog pravca - sudskog sraza s mega-korporacijom. Nakon izgubljenog sudskog spora, Erin Brockovich (Julia Roberts) zapošljava se kod svojeg odvjetnika, Eda Masryja (Albert Finney), kao recepcionistica. Erin uskoro otkriva kako se u malom kalifornijskom mjestu Hinkley odigrava prljava rabota.

Hanna, HTV 2 u 20:05 sati
Hanna (Saoirse Ronan) je jedinstvena tinejdžerica koja ima snagu, izdržljivost i inteligenciju pravog vojnika; sve to može zahvaliti svom ocu (Eric Bana), bivšem operativcu CIA-e, koji ju je odgajao u divljinama Finske.

Bijeli prah, RTL 2 u 20:15 sati
Spavajući, dišući i jedući novac, George Jung živi fantastičnim životom o kojem su mnogi mogli samo sanjati. Kako je običan dečko iz susjedstva postao desna ruka Pabla Escobara u sedamdesetima i osamdesetima? Priča o Jungovom letu i padu, brutalnim pregovorima, nemilosrdnim ubojstvima i poslovnim potezima otkrivena je u ovom sjajnom filmu.

Spectre, Nova TV u 20:15 sati
Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslat će tajnog agenta Jamesa Bonda u avanturu tijekom koje će pokušati razotkriti zlokobnu organizaciju. Dok se istovremeno M bori s političkim snagama kako bi na životu održao tajnu službu, Bond se polako probija kroz mnogobrojne slojeve obmane kako bi otkrio zastrašujuću istinu koja se krije iza imena "Spectre"!

Prljavi ples, RTL u 22:15 sati
Ovaj klasičan film iz osamdesetih dobio je Oscara i Zlatni globus za najbolju glazbu 1989. godine. Film je također nominiran za Grammyja i Zlatni globus 1988. godine. Inicijativno niskobudžetni projekt film se pretvorio u blockbuster te je poharao kina i postao veliki videohit, prvi koji se prodao u više od milijun kopija.

Iz Pariza s ljubavlju, HTV 1 u 22:30 sati
Iz Pariza s ljubavlju napet je i vrlo dobro režiran akcijski film pun glamuroznih eksplozija, mahnitih jurnjava i vrlo solidne priče o dvojici mladića iz potpuno različitih miljea, koji moraju riješiti policijski zadatak, a u pitanju je sigurnost američkog veleposlanika te životi mnogih nevinih ljudi. Nastao je prema ideji Luca Bessona, režirao ga je francuski redatelj Pierre Morel, a u glavnim ulogama odlični su John Travolta i Jonathan Rhys Meyers.

Iron Man 3, Nova TV u 22:45 sati
Nakon što neprijatelj u potpunosti uništi Starkov osobni život, on kreće u sudbonosnu potragu za odgovornima. Na svakom koraku avanture njegova hrabrost biti će testirana, a kada se nađe prislonjen uza zid, Stark će morati preživjeti koristeći svoje vlastite inovacije, osloniti se na svoju ingenioznost i instinkte kako bi zaštitio one koji su mu najbliži. Dok se bori za vlastiti povratak, Stark otkriva odgovor na pitanje koje ga je potajno proganjalo: čini li čovjek odijelo ili odijelo čini čovjeka?

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala