Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao trailer za novu seriju tvorca hita Money Heist
"White Lines" nova je Netflixova kriminalistička drama koju očekujemo sredinom svibnja

Stigao trailer za novu seriju tvorca hita "Money Heist"

Foto: YouTube

Serija Money Heist već je tjednima apsolutni Netflixov hit diljem svijeta, a čini se da ni ovoj seriji nećete moći odoljeti.

Netflix je nakon planetarnog uspjeha spomenute serije Money Heist (La Casa de Papel) silno htio novu suradnju s njezinim tvorcem Alexom Pinom tako da je on potpisao ekskluzivni ugovor s tim servisom i sad je spreman pokazati svijetu svoj drugi projekt. Serija White Lines, ako je suditi prema prilično izazovnom traileru, čini se jednako vrijedna gledanja kao njegov prethodni projekt.

Priča počinje nakon otkrića tijela legendarnog DJ-a koji je misteriozno nestao prije 20 godina na Ibizi. Njegova sestra ostavit će svoj siguran posao i krenuti na španjolski otok kako bi saznala što se tamo dogodilo, a istraga će je uvesti u uzbudljiv svijet klubova, laži i prevara te je prisiliti da se suoči sa svojom tamnom stranom. Radnja serije vrlo je intrigantna i zanimljiva, a mogla bi vas privući i prekrasna Ibiza čiji krajolici ostavljaju bez daha.

Produkcija serije White Lines počela je još u lipnju 2019. godine i završila je u listopadu tako da je Pina projekt stigao završiti prije nego se većina toga zaustavila zbog pandemije koronavirusa. U seriji među ostalim glume Laura Haddock, Juan Diego Botto, Marta Milans, Tallulah Evans, Jade Alleyne i Javi Coll.

Serija White Lines ima 10 epizoda od kojih svaka traje po sat vremena i na Netflixu je očekujemo 15. svibnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala