Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gledajte One World: Together At Home na kanalu E!
19.4. od 19h bit će prijenos posebnog događaja kojim se podiže svijest i doprinosi financiranju globalne borbe protiv virusa COVID-19

Gledajte "One World: Together At Home" na kanalu E!

Foto: E! Entertainment

U nedjelju 19. travnja od 19 sati kanal E! prikazat će One World: Together At Home (Jedan svijet: zajedno doma), poseban događaj kojim se podiže svijest i doprinosi financiranju globalne borbe protiv virusa COVID-19. Organizacija Global Citizen i Svjetska zdravstvena organizacija udružili su se sa poznatim osobama u jedinstvenom show programu u kojem će sudjelovati neke od najvećih zvijezda današnjice.

Program One World: Together at Home, koji nastavlja uspjeh digitalne serije istoimene aktivnosti, ima za cilj istaknuti herojske napore zdravstvenih radnika i pružiti podršku Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji u borbi protiv pandemije.

Ovaj događaj vodi Lady Gaga, a ekskluzivne nastupe i pojavljivanja imat će Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong iz grupe Green Day, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, FINNEAS, Idris i Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan i Stevie Wonder.

Dvosatni program vodit će poznati američki trio večernjih emisija: Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel i Stephen Colbert i obuhvatit će nastupe najvećih svjetskih zvijezda koje doniraju višemilijunske iznose fondu solidarnosti Svjetske zdravstvene organizacije.

Ovaj program će potaknuti gledatelje uz ekskluzivna pojavljivanja svjetski poznatih glazbenika, sportaša, komičara s primarnim ciljem da se gledatelji educiraju i informiraju o rizicima virusa COVID-19, prevenciji i liječenju. Prijenos će uključivati intervjue sa stručnjacima Svjetske zdravstvene organizacija kao i priče s prve crte medicinskih radnika širom svijeta o njihovoj hrabrosti i požrtvovanosti kao podsjetnik za hitno reagiranje u ovom trenutku.

Nakon prijenosa uživo u subotu 18. travnja, program One World: Together at Home emitirat će se na kanalu E! u nedjelju 19. travnja u 19 sati.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala