Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 17.4.
Današnja večer donosi poznate filmske naslove

TV Preporuke dana – Petak 17.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 17.4.

SERIJE / EMISIJE

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 20:30 sati
U strahu od Božidara, Nada moli Sašu za pomoć da plati Lolinu jamčevinu – no Saša je odbija. Božidar saznaje da Nada nije bila u braku i da mu je lagala. Kad ugleda Lolin datum rođenja, posumnja da je Lola zaista njegova kći te dolazi k Nadi zahtijevajući istinu, a Nada mu to na kraju i potvrdi. Ana odlazi u bolnicu potražiti Ivana, no saznaje da je prebačen u toplice.

Mala bubnjarica, HTV 2 u 22:35 sati
Charlie je u Engleskoj i čeka da joj se javi netko iz Michelove mreže. No hoće li pod pritiskom uvjerljivo glumiti? Charlie i Becker shvaćaju da im je to možda posljednji zajednički trenutak prije nego što se ona otputi na put bez povratka.

FILMOVI

Spasilac, HTV 1 u 20:05 sati
Ovaj izvrstan, uzbudljiv i napet film istodobno je suptilna drama i akcijski spektakl o junacima obalne straže, o dvojici najboljih među njima, učitelju i učeniku. U režiji Andrewa Davis i u impresivnoj interpretaciji dvojice glumačkih majstora, Kevina Costnera i Ashtona Kutchera, film unatoč formulaičnosti nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Batman, RTL u 22:25 sati
Gotham City je mračan i opasan grad, u kojem jedinu zaštitu predstavlja ionako korumpirana policija pa sva nastojanja policijskog načelnika i gradonačelnika da ga učine sigurnijim padaju u vodu, sve do pojavljivanja mračnog viteza. Batman (Michael Keaton) je maskirani borac protiv kriminala kojemu nitko ne zna pravi identitet, koji će nagrađivana novinarka Vicki Vale (Kim Basinger) pod svaku cijenu pokušati otkriti. Naizgled težak posao još će više otežati serija nemilosrdnih zločina iza kojih stoji psihotični i nepredvidljivi Joker (Jack Nicholson).

Dar, HTV 1 u 22:50 sati
Kad je Simon promijenio posao, on i njegova žena Robyn preselili su se iz Chicaga u predgrađe Los Angelesa. Dok su bili u kupovini, sreli su Simonovog školskog kolegu Gordona Moseleya, zvanog Gordo, koji je od tada počeo nenajavljeno svraćati k njima i donositi darove. Simona je to počelo uznemiravati, no Robyn u tome nije vidjela neki problem sve dok nije počela otkrivati istinu o odnosu dvojice muškaraca tijekom školovanja.

Mamurluk 2, Nova TV u 23:20 sati
U nastavku rekordne hit komedije Stu se ženi pa zajedno s prijateljima putuje u egzotični Tajland na vjenčanje. Nakon nezaboravne momačke večeri u Las Vegasu, Stu ne riskira i odlučuje se za siguran, mali brunch prije vjenčanja. Međutim, stvari ne idu uvijek prema planu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala