Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prijavite se u novi RTL-ov kviz 10 pitanja' i zaigrajte iz svoje fotelje!
Pretvorite svoj dnevni boravak u virtualni studio i prijavite se na novi RTL-ov kviz

Prijavite se u novi RTL-ov kviz "10 pitanja' i zaigrajte iz svoje fotelje!

S partnerom, prijateljem ili članom obitelji baš uvijek točno odgovorite na ono najteže pitanje? Tvrdite da biste se bolje snašli od natjecatelja u studiju? E, sad je vrijeme da to i pokažete!

Svi vi koji sa svojih kauča znate točne odgovore na pitanja iz kvizova, došlo je vaših pet minuta! Jer ovih dana, kad vrijeme kratite unutar četiri zida, nema boljeg načina da se zabavite nego da iz svoje sobe i s timom koji vi odaberete unovčite svoje znanje o Hrvatskoj, u novom RTL-ovu kvizu 10 pitanja.

RTL-ov produkcijski tim osmislio je kviz za ovo vrijeme boravka u zatvorenom - svatko u svom domu fizički, ali ne i emotivno distanciran!

Konačno je došlo i vaših 5 minuta slave! Unovčite svoje znanje o Hrvatskoj, iz vaše fotelje, u novom RTL-ovu kvizu ’10...

Posted by RTL.hr on Tuesday, April 14, 2020

Osvojite 2.000 kuna!

Vi odlučujete je li vam novac koji zaradite u kvizu lakše dijeliti s ekipom ili ćete ga po izlasku iz izolacije potrošiti sami na sebe. Ipak, u toj misiji pomoći će vam, ili možda odmoći, jedna RTL-ova reality zvijezda po vašem izboru, odnosno kandidati omiljenih showova Život na vagi, Ljubav je na selu, Tri, dva, jedan – kuhaj!, Gospodin Savršeni ili Superpar.

Pobjednik kviza može osvojiti najviše 2.000 kuna, a jedino što trebate jest imati internetsku vezu, mogućnost videopoziva te biti stariji od 18 godina.

Vaš dnevni boravak postat će pravi virtualni studio, a vi se možete prijaviti u inbox službene Facebook stranice RTL.hr, gdje ćete ostaviti svoje podatke i broj telefona.

Pravila natječaja možete pročitati ovdje.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala