Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Laž - uzbudljiv triler o razornom utjecaju obmane
Nove epizode uzbudljive serije čekaju vas već ove subote u večernjem terminu na HRT-u

"Laž" - uzbudljiv triler o razornom utjecaju obmane

Ove subote, 18. travnja na HRT – HTV 2 u 22:45h stižu nove epizode uzbudljive serije Laž.

Ovo je priča o jednoj noći koja je zauvijek promijenila život Laure Nielson i Andrewa Earlhama.

Laura je pametna i predana nastavnica koja je tek izašla iz veze i ne žuri se uletjeti u drugu. Andrew je poznati kirurg čiji sin ide u školu u kojoj Laura predaje.

Osjetivši snažnu uzajamnu privlačnost, njih dvoje odluče izaći, no ne slute da će to imati dalekosežne posljedice na njihove obitelji. Istina i posljedice usko su povezani u ovom napetom i uzbudljivom trileru koji ispituje obje strane veze, kao i dva lica istine. Ima li odista svaka priča dvije strane?

Serija Liar se bavi razornim utjecajem obmane i prijevare na ljude u vezi, ali i njihove prijatelje i obitelji, dok se laži razotkrivaju, jedna za drugom.

U 3. epizodi jedan čovjek iz Laurine prošlosti posjećuje Andrewa i otkriva mu važne informacije o Lauri. Laura se mora obratiti Andrewu kako bi joj pomogao oko jednog učenika.

U 4. epizodi Laura otputuje u Edinburgh, odlučna u namjeri da sazna istinu o smrti Andrewove supruge, no ono što otkrije puno je strašnije od očekivanog. U međuvremenu, napetost između Toma i Katy doseže vrhunac jer bi njihove tajne mogle biti otkrivene.

U seriji glume Joanne Froggatt (Laura Nielson), Ioan Gruffudd (Andrew Earlham), Zoe Tapper (Katy Sutcliffe), Warren Brown (Tom Bailey), Ritchie Campbell (Liam Sutcliffe), Shelley Conn (Vanessa Harmon).

Scenaristi su Harry Williams i Jack Williams, a redatelji James Strong i Sam Donovan.
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala