Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Autori serije Imperij ipak ne odustaju od snimanja planiranog finala
Zadnja epizoda bit će 21.4., a Daniels i Strong se nadaju da će imati priliku snimiti još dvije epizode kojima su htjeli završiti seriju

Autori serije "Imperij" ipak ne odustaju od snimanja planiranog finala

Foto: YouTube

FOX-ova dramska serija Imperij neće imati planirano veliko finale zbog pandemije koronavirusa, ali autori serije Lee Daniels i Danny Strong ipak najavljuju kako ima nade za snimanjem kraja kakav su zamislili!

Podsjetimo, početkom travnja stigla je vijest kako su u FOX-u odlučili da će 18. epizoda aktualne šeste sezone ujedno biti i posljednja epizoda serije jer preostale dvije planirane nisu stigle biti snimljene zbog pandemije. Bilo je rečeno da će u 18. epizodu ubaciti neke scene snimljene za 19. epizodu tako da obožavatelji dobiju zadovoljavajući završetak, ali sad stiže vijest, odnosno Danielsova i Strongova želja da jednog dana ipak uspiju snimiti ono što su isplanirali.

"Uspjeh serije Imperij i sama činjenica da smo obitelj Lyon doveli na televiziju zauvijek će biti jedan od mojih najdražih uspjeha u karijeri. Ova serije je definicija rušenja prepreka. Zahvaljujemo našoj fantastičnoj postavi, posebno Terrencu i Taraji, svim našim odličnim scenaristima i neumornoj ekipi, na svom teškom radu kojim smo oživjeli ovu priču. Smatram da ima još toga neispričanog o likovima i slama mi se srce što nismo snimili finale kakvo smo planirali – barem još nismo. Znate kako kažu na televiziji? Ostanite uz nas! Za Imperij!", rekao je u službenoj izjavi za Variety pomalo tajanstveno Daniels.

Strong je dodao kako su jako ponosni i na seriju i na cijelu ekipu te na sve što su postigli u šest sezona: "Epizoda koja će biti emitirana 21. travnja nikad nije trebala biti finale serije, ali zbog trenutne situacije moguće je da će biti posljednja koji će obožavatelji vidjeti, zasada. Imamo isplanirano finale koje obožavamo i nadamo se da ćemo ga jednog dana ipak snimiti i svima dati kraj kakav zaslužuju. No, gledajte nas sljedeći tjedan jer naša ekipa zaslužuje da trenutnu zadnju epizodu vidi što više gledatelja. Hvala FOX-u što je bio naš dom svih ovih godina i nadamo se da ovo nije kraj!"

Finale Imperija trebalo je biti sljedeći mjesec, no zbog pandemije koronavirusa i prestanka snimanja raznih projekata zadnje dvije epizode nisu snimljene. Posljednja epizoda nosi naslov Home Is On the Way i bit će emitirana u utorak, 21. travnja na američkom FOX-u.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala