Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Damien Chazelle vraća se u svijet jazza u prvom traileru za seriju The Eddy
Limitirana glazbena dramska serija jedna je od najočekivanijih Netflixovih ovogodišnjih projekata

Damien Chazelle vraća se u svijet jazza u prvom traileru za seriju "The Eddy"

Foto: YouTube

Među mnogobrojnim projektima koje jedva čekamo na Netflixu je novi projekt Damiena Chazellea (La La Land, Ritam ludila), limitirana dramska serija o nekoć popularnom glazbeniku čiji je jazz klub u velikim problemima.

U glavnoj ulozi se nalazi André Holland kao vlasnik kluba i jazz pijanist Elliot, a radnja je smještena u multikulturalnu četvrt modernog Pariza. Seriju je osmislio Jack Thorne, koji je zaslužan za scenarij.

Elliot Udo nekad je bio slavni jazz pijanist u New Yorku, a sad je jedan od vlasnika kluba The Eddy koji ne posluje baš najbolje. Elliot je i menadžer benda čija je glavna pjevačica njegova djevojka Maja (Joanna Kulig) s kojim svako malo prekida, a koja nastupa u klubu. Kad otkrije da je njegov poslovni partner Farid (Tahar Rahim) uključen u neke sumnjive poslove u klubu shvati da bi ih to ubrzo moglo uništiti, a svim problemima ne pomaže niti dolazak Elliotove problematične kćeri Julie (Amandla Stenberg) u Pariz koja moli oca da se vrati u New York.

U ostalim ulogama su Leïla Bekhti, Melissa George, Adil Dehbi, Benjamin Biolay, Tchéky Karyo i reper Sopico. Serija je nastala kao ideja i suradnja među Chazellom, Alanom Poulom, Jackom Thorneom i Glenom Ballardom, dobitnikom Grammyja koji je napisao pjesme i okupio The Eddy bend u kojem se nalaze glazbenici iz stvarnog života (Randy Kerber, Ludovic Louis, Lada Obradovic, Jowee Omicil i Damian Nueva Cortes).

Serija The Eddy ima osam epizoda, a na Netflixu je očekujemo 8. svibnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala