Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigla je nova epizoda serije Tiger King i reakcije nisu baš pozitivne
Nakon nevjerojatne pomame za novom Netflixovom serijom snimljena je dodatna epizoda koja nije dobro prošla kod fanova

Stigla je nova epizoda serije "Tiger King" i reakcije nisu baš pozitivne

Foto: YouTube

Početkom prošlog tjedna počelo se pričati da se radi na novoj, dodatnoj epizodi Netflixove hit dokumentarne serije Tiger King i u nedjelju smo upravo to i dobili!

Zaista jedinstvena dokumentarna serija osvojila je cijeli svijet i tjednima su svi pričali o Tiger Kingu i svim njegovim protagonistima, posebno o (nekadašnjem) vlasniku privatnog zoološkog vrta Joeu Exoticu i njegovoj zakletoj neprijateljici Carole Baskin, aktivistici za prava životinja. Kako oduševljenje i interes za seriju nije prestajalo, Netflix je odlučio napraviti još jednu epizodu, a u nedjelju smo otkrili da je riječ o intervjuima s nekoliko omiljenih likova iz dokumentarne serije.

Intervjui su napravljeni na daljinu, konkretno preko Skypea zbog pandemije koronavirusa, a intervju je predvodio američki komičar Joel McHale. Joe Exotic očekivano nije mogao biti u ovoj epizodi jer se nalazi u zatvoru, a niti druga važna osoba ove serije nije intervjuirana. Riječ je naravno o Carole Baskin koja nije zadovoljna načinom na koji je prikazana u seriji pa ne želi više imati veze s Netflixom i ovim projektom.

U razgovoru s McHaleom bili su Jeff i Lauren Lowe, Saff, Erik Cowie, John Finlay, John Reinke i Rick Kirkham koji su uglavnom odgovarali na pitanja kako su im se životi promijenili, misle li da je Joeova 22-godišnja kazna zatvora adekvatna, tko bi ih trebao glumiti ako bude sniman igrani film, imaju li nešto za dodati o Joeu te misle li da je Carole ubila svog muža. Iako su otkrivene neke zanimljivosti, fanovi su ogorčeni samim izborom McHalea za voditelja intervjua i njegovim pristupom tematici jer smatraju da je postavio loša pitanja i da je svojim humorom htio zasjeniti prave zvijezde serije.

I dok su neki apsolutno razočarani načinom na koji je napravljena nova epizoda, mnogi su pohvalili McHalea u razgovoru sa Saff te da je McHale zapravo javno rekao ono što većina misli, iako je sve napravljeno na loš način. Ako je suditi prema reakcijama na ovu dodatnu epizodu, velika je mogućnost da druge sezone ipak neće biti.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala