Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Ponedjeljak 13.4.
Uskršnji ponedjeljak donosi nekoliko odličnih hit filmova

TV Preporuke dana – Ponedjeljak 13.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova za ovogodišnji Uskršnji ponedjeljak, 13.4.

SERIJE / EMISIJE

Novine, HTV 1 u 21 sat
Predsjednik Tomašević (Dragan Despot) pritišće suca Mihalića (Draško Zidar) da i prije najavljenog termina donese presudu u sporu između fonda "Domovina" i Republike Hrvatske. Aktivistica društva za zaštitu pasa Žana (Nadia Cvitanović) izlazi iz bolnice. Dijana (Branka Katić) istražuje sumnjive okolnosti smrti supruga Joška (Krešimir Mikić) šefice tajne službe Katarine Jerkov (Daria Lorenci Flatz).

FILMOVI

Auti 2, RTL u 20:30 sati
Munjeviti i njegova kompletna ekipa skupa s novim šefom Šlepom zapute se na put oko svijeta kako bi sudjelovali u utrkama pravih šampiona koje se održavaju u pet različitih zemalja: Japanu, Njemačkoj, Italiji, Francuskoj i Velikoj Britaniji. Međutim, Šlep uskoro upadne u slučaj zamjene identiteta i, nakon što spasi britanskog tajnog agenta, potpuno neočekivano se nađe u svijetu međunarodne špijunaže...

Thor, Nova TV u 20:30 sati
U središtu priče je Thor, moćni ali arogantni ratnik s drugog svijeta čije nepromišljene akcije pokreću drevni rat. Za kaznu je prognan na Zemlju i prisiljen živjeti s ljudima. Ovdje uči što čini pravog heroja kad najopasniji negativac njegova svijeta šalje mračne sile Asgarda da napadnu Zemlju.

Put, HTV 2 u 21 sat
Martin Sheen glumi Toma, američkog liječnika koji dolazi u St. Jean Pied de Port u Francuskoj po posmrtne ostatke svog sina (Emilio Estevez) poginulog u Pirinejima u oluji na putu sv. Jakova. Umjesto da se vrati kući, Tom odlučuje krenuti na povijesno hodočašće kako bi ispunio sinovljevu želju da dovrši putovanje.

Specijalne agentice, RTL u 22:25 sati
Specijalna agentica FBI-ja Sarah Ashburn (Sandra Bullock) i bostonska policajka Shannon Mullins (Melissa McCarthy) ne mogu biti manje kompatibilne. Ali kad se udruže kako bi uhvatile okrutnog zločinca postanu nešto što uopće nisu očekivale -prijateljice.

Ta luda ljubav, Nova TV u 22:55 sati
Cal Weaver ima četrdeset i koju i živi svoj san - ima dobar posao, lijepu kuću, odličnu djecu i brak sa svojom srednjoškolskom ljubavi. Kad sazna da ga supruga vara i želi razvod, njegov "savršen" život brzo se raspada. Što je još gore, u današnjem svijetu samaca, Cal koji na spojeve nije izlazio zadnjih nekoliko desetljeća, ispada potpuno neprilagođen. Nesretnog Cala za svog štićenika uzima Jakov Palmer, frajer koji poznaje igru.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala