Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 11.4.
Subotnja večer donosi novu seriju i hit filmove, donosimo njihov pregled

TV Preporuke dana – Subota 11.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 11.4.

SERIJE / EMISIJE

Laž, HTV 2 u 22:50 sati
Ovo je priča o jednoj noći koja je zauvijek promijenila život Laure Nielson (Joanne Froggatt) i Andrewa Earlhama (Ioan Gruffudd). Laura je pametna i predana nastavnica koja je tek izašla iz veze i ne žuri se uletjeti u drugu. Andrew je poznati kirurg čiji sin ide u školu u kojoj Laura predaje. Osjetivši snažnu uzajamnu privlačnost, njih dvoje odluče izaći, no ne slute da će to imati dalekosežne posljedice na njihove obitelji.

FILMOVI

Neobična priča o Benjaminu Buttonu, Doma TV u 19:55 sati
Brad Pitt je Benjamin Button, osoba je koja stari unazad. Rođen je kao starac, a kako stari, tako postaje sve mlađi. Sa pedeset godina zaljubljuje se u tridesetgodišnju ženu, a njihova veza se razvija doslovno u suprotnom smjeru. Benjamin je kao i svi mi, ne može zaustaviti vrijeme. Radnja filma smještena je u New Orleansu, a odvija se u razdoblju od završetka 1.svjetskog rata, pa do danas.

Moj najbolji prijatelj se ženi, HTV 2 u 20:05 sati
Julianne (Julia Roberts) je tijekom koledža prekinula vezu s Michaelom, ali uz dogovor da će se vjenčati jedno s drugim ako u 28. još uvijek budu samci. Kada Michael (Dermot Mulroney) nazove Julianne upravo pred njezin 28. rođendan, ona odmah pomisli da će je zaprositi. No okrutna stvarnost je drukčija - Michael joj, naime, želi objaviti vijest da će za tri dana oženiti novu odabranicu svoga srca, lijepu Kimberly (Cameron Diaz).

Zrno utjehe, Nova TV u 20:20 sati
James Bond se vraća u akciju u dvadeset i drugom dijelu ovog vječnog serijala. Samo sat vremena nakon događaja iz prijašnjeg filma, tajni agent 007 opet se nalazi u srcu opasnosti. Njegova meta je Dominic Green, moćni član tajne organizacije koja pokušava zavladati najvažnijim resursom na zemlji. Izdan od strane Vesper, 007 je odlučan otkriti istinu. Ispitivanje gospodina Whitea otkriva puno složeniju i opasniju organizaciju nego što je itko sumnjao.

Drugo stanje Bridget Jones, RTL u 21:30 sati
Nakon prekida s Darcyjem, Bridgetin "sretni do kraja života" plan nije baš krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, odlučuje se fokusirati na svoj posao producentice lokalnih vijesti, okružena starim prijateljima. Konačno, Bridget drži sve pod kontrolom. Što može krenuti naopako?

Iron Man 2, Nova TV u 22:15 sati
Radnja filma ponovno se vrti oko multimilijardera Tonyja Starka (Robert Downey Jr.) koji se suočava sa sve većim pritiskom vlade, javnosti i novinara koji ga pokušavaju natjerati da podijeli svoju tehnologiju s vojskom što on nikako ne želi učiniti, jer se boji da bi ista mogla pasti u krive ruke. Uz pomoć vjerne Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) i Jamesa "Rhodeyja" Rhodesa (Oscar Don Cheadle), Tony će stvoriti nove saveze i oduprijeti se moćnim, zlim snagama.

Šest dana, sedam noći, HTV 1 u 22:45 sati
Robin Monroe (Anne Heche) prava je Njujorčanka - uvijek misli na posao i na karijeru i uspješna je urednica njujorškog modnog magazina. Njezin zaručnik Frank Martin (David Schwimmer) iznenadi je avionskim kartama za južnopacifički otočić na kojemu bi trebali provesti bezbrižan odmor. Već na aerodromu dočeka ih neugodno iznenađenje - avion kojim trebaju putovati vrlo je malen, a vlasnik je nonšalantni Harris (Harrison Ford) koji je sve prije nego osoba od povjerenja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala