Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 10.4.
Današnja večer donosi odlične filmske hitove

TV Preporuke dana – Petak 10.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 10.4.

SERIJE / EMISIJE

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 20:30 sati
Luka motivira Irenu na djelovanje te kreću prema Karlovoj firmi kako bi došli do dokumenata. Kopaju po poslovnoj dokumentaciji tvrtke Krpan, ali ne nalaze nikakve dokaze. Nada se skriva od Božidara i pokušava vidjeti Lolu, no ne uspijeva i prijeti policajcima ako Loli učine nešto nažao. Goran se vraća u Knežev dol i dolazi k Maji. Ona je bijesna i ne shvaća gdje je bio sve ovo vrijeme.

Mala bubnjarica, HTV 2 u 23:15 sati
Charlie i Becker sve se više uvlače u svoju lažnu ljubavnu vezu. Charlie prvi put testiraju jednim opasnim zadatkom, a Kurtzov tim utrkuje se s vremenom jer žele spriječiti kobnu pogrešku.

FILMOVI

Noa, HTV 2 u 20:05 sati
Nou (Russell Crowe) je Bog izabrao za najvažniji zadatak prije nego što apokaliptični potop pročisti svijet. Treba sagraditi brod koji će spasiti njegovu obitelj i mnogobrojne životinje... Nadahnuto biblijskom pričom o Noinoj korablji iz Knjige postanka. Film su hvalili zbog režije i glume.

Majstori iluzije 2, RTL u 20:25 sati
Godinu dana nakon što su nadmudrili FBI i dodvorili se javnosti svojim Robin Hood stilom, iluzionisti se pripremaju za veliki povratak na scenu. Vraćaju se kako bi razotkrili neetičku praksu tehnološkog magnata koji ih je primorao na pljačku. Njihova jedina nada je izvesti još jedan spektakularan trik kojim će otkriti tko zapravo stoji iza cijele priče.

Čudo s Hudsona, Nova TV u 23:15 sati
15. siječnja 2009. godine, svijet je svjedočio "Čudu na Hudsonu" kada je pilot Sully Sullenberger uspio spasiti živote 155 putnika aviona, kojim je upravljao. Zrakoplov US Airwaysa na letu 1549 poletio je iz newyorške zračne luke LaGuardia za Charlotte u Sjevernoj Karolini, ali je ubrzo nakon polijetanja pilot javio kontroli leta da se zrakoplov sudario s jatom divljih gusaka, što je izazvalo požar u najmanje jednom od motora. Pilot Sullenberger je tada odlučio sletjeti na rijeku Hudson, a putnici su kasnije pričali kako je zrakoplov glatko sletio na površinu vode i ostao plutati jer su zrakoplovu bili ugašeni motori. Međutim, iako je Sully u javnosti bio prikazan kao pilot s izuzetnim sposobnostima, istraga bi mogla pokazati drugačije te mu uništiti reputaciju i karijeru.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala