Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tiger King privukao 34 milijuna gledatelja u prvih 10 dana
Rezultati gledanosti u Sjevernoj Americi premašili su apsolutno sva očekivanja

"Tiger King" privukao 34 milijuna gledatelja u prvih 10 dana

Foto: YouTube

Popularnost dokumentarno-kriminalističke serije Tiger King ne prestaje!

Netflixova serija po prvim analizama gledanosti jedna je od najgledanijih njihovih originalnih serija. Agencija za istraživanje tržišta Nielsen iznijela je podatak da ju je u prvih 10 dana prikazivanja u Sjevernoj Americi pogledalo 34,3 milijuna gledatelja što je više od druge sezone Netflixovog velikog hita Stranger Things koju je u prvih deset dana gledalo 31,2 milijuna gledatelja. Tiger King ipak je ostvario mrvicu manju gledanost od treće sezone iste serije Stranger Things koja je u istom vremenskom periodu zabilježila gledanost od 36,3 milijuna ljudi.

Tiger King postao je jedinstveni fenomen u svijetu: u samo sedam epizoda serija se od dokumentarne pretvara u pravu istinitu kriminalističku dramu s raznim svađama, prijetnjama, potencijalnim ubojstvom i navodnim naručivanjem ubojstva. Radnja serije teško se može prepričati, a sve počinje kao dokumentaristički prikaz američkih ljubitelja i vlasnika divljih mačaka, a popularnosti je svakako pridonijela pandemija koronavirusa zbog koje su ljudi većinom kod kuće i gledaju (nove) televizijske sadržaje.

Serija je prema Nettlixovoj analizi dva tjedna bila na prvom mjestu sadržaja u Sjevernoj Americi, dok se u Hrvatskoj nalazila među prvih deset najgledanijih sadržaja, a nekoliko dana bila je na prvom mjestu. Zasad nema službene brojke o gledanosti iz Netflixa, ali nadamo joj se uskoro. Jedan od protagonista serije Jeff Lowe najavio je ekskluzivnu dodatnu epizodu, ali Netflix niti za to nije imao komentara.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala