Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trailer za Extraction: Chris Hemsworth je plaćenik u novom Netflixovom filmu
Krajem mjeseca na popularni streaming servis stiže akcijski triler za koji je scenarij napisao Joe Russo

Trailer za "Extraction": Chris Hemsworth je plaćenik u novom Netflixovom filmu

Foto: YouTube

Jedan od rijetkih studija koji je profitirao u ovoj situaciji svakako je Netflix čiji su sadržali popularniji nego ikad.

Netflixova serija Tiger King je zaintrigirala i osvojila svijet, drama Self Made već se spominje kao favorit za Emmyja, a reality emisije poput Love Is Blind također imaju visoku gledanost. Na sve ovo stiže još jedan film, akcijski triler Extraction za kojeg se vežu velike face.

Režiju potpisuje Sam Hargrave kojem je ovo redateljski debi, a poznat nam je kao koordinator kaskadera za Marvel Cinematic Universe, dok produkciju drže slavna braća Anthony i Joe Russo s tim da je Joe napisao scenarij. U glavnoj ulozi je još jedna faca, to je Chris Hemsworth kao Tyler Rake, plaćenik čiji ga novi posao vodi u Bangladeš.

Sadržaj glasi: Tyler Rake je neustrašivi plaćenik na crnom tržištu koji nema više ništa za izgubiti kad prihvati najnoviji zadatak, izvlačenje sina međunarodnog kriminalca. Ionako težak zadatak pretvara se u smrtonosnu misiju u kojoj Tyler mora pobijediti razne dilere oružjem i krijumčare drogom kako bi spasio dječaka, ali i izvukao živu glavu.

Film možda znate pod nazivom Dhaka (prema glavnom gradu Bangladeša) jer se pod tim imenom donedavno vodio. U ostalim ulogama su David Harbour, Derek Luke, Rudhraksh Jaiswal, Randeep Hooda, Golshifteh Farahani, Pankaj Tripathi i Priyanshu Painyuli.

Extraction na Netflix stiže 24. travnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala