Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 5.4.
Ova nedjeljna večer donosi odlične filmove različitih žanrova

TV Preporuke dana – Nedjelja 5.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 5.4.

SERIJE / EMISIJE

Jadnici, HTV 2 u 22 sata
Pariz je na rubu ustanka dok se nemiri šire ulicama i gostionicama, među studentima i radničkom klasom. Unatoč većim prijetnjama zakonu i redu u gradu, Javert udvostručuje svoje napore da pronađe Jeana Valjeana. Iako on pati za drugom djevojkom, Eponine očajnički priželjkuje da joj Marius uzvrati ono što ona osjeća pa mu pomaže da pronađe Cosette.

FILMOVI

Operacija Swordfish, Doma TV u 19:55 sati
Gabriel Shear (John Travolta) je karizmatični i opasni špijun koji želi ući unutar sistema kako bi mogao financirati svoju specifičnu vrstu patriotizma. Ako uspije, milijuni skriveni u vladinim ilegalnim fondovima bit će njegovi. Da bi to učinio, treba mu superhaker kojem će i najneprobojniji sistemi zaštite biti tek malo ozbiljnija dječja igra. Zadatak je to kao stvoren za Stanleya Jobsona (Hugh Jackman), jednog od dva najbolja hakera na planeti.

Rocky 3, RTL 2 u 20:15 sati
Nakon što je pobijedio Appola Creeda (Carl Weathers) i postao boksački prvak u teškoj kategoriji, Rocky Balboa (Sylvester Stallone) uživa u lagodnom životu zvijezde i sveameričkog idola. Nakon deset uspješnih obrana titule, vjeruje kako se dovoljno dokazao i da mu u je vrijeme za zasluženu mirovinu. Međutim, pojavljuje se razorna mlada nada Clubber Lang (Mr T.), koji kao prvi izazivač traži priliku da se bori s Rockyjem.

Black Panther, Nova TV u 20:20 sati
Marvelov film Black Panther prati T'Challu koji se nakon smrti svog oca, kralja Wakande, vraća kući u zatvorenu, tehnički naprednu afričku državu kako bi zasjeo na prijestolje i postao novim kraljem. Ali tad se ponovo javi stari neprijatelj, a TChallin je karakter kralja i Black Panthera stavljen na kušnju kad se uvuče u strašan sukob zbog kojeg je ugrožen opstanak Wakande i cijelog svijeta.

Zvjezdani ratovi epizoda 1: Fantomska prijetnja, RTL 2 u 22:05 sati
Sila se je vratila. Zlo se nadvilo nad Galaktičku Republiku. Trgovačka Federacija želi povećati svoje pristojbe prema planetu Naboo, no na čelu s kraljicom Amidlaom (Natalie Portman), Naboo ne želi pokleknuti pred ucjenama pa je Trgovačka Federacija blokira, sa skrivenim planom da kasnije izvrši invaziju. Kancelar Galatičke Republike Valorum (Terence Stamp) šalje jedi vitezove Qui-Gon Jinna (Liam Neeson) i njegovog učenika Obi-Wan Kenobija (Ewan McGregor) da pregovaraju s potpredsjednikom Trgovačke Federacije Nuteom Gunrayom (Silas Carson), no jediji ne slute zamku.

Kuća sreće, Nova TV u 22:30 sati
Urnebesni Will Ferrell i Amy Poehler naći će se u nezavidnoj situaciji kada shvate da im je kćer primljena na fakultet, a oni nemaju novac za njeno školovanje. Scott nagovori svoje prijatelje da organiziraju ilegalni casino u svom podrumu nakon što su on i njegova žena Kate potrošili svu ušteđevinu za kćerin fakultet.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala