Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 3.4.
Današnja večer donosi reprize rado gledanih filmskih hitova

TV Preporuke dana – Petak 3.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 3.4.

SERIJE / EMISIJE

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 20:30 sati
Luka moli Irenu da mu otkrije ako zna gdje je Tamara i priznaje joj da je voli. Irena je u šoku, no ipak ne otkriva Tamarinu lokaciju. Ivan otkriva sinu da se Karmela želi razvesti od njega, u nadi da će Petar utjecati na Karmelu. Petar je izvan sebe od tuge. Slomljena Lola ne uspijeva stići do policije jer je pronalaze Nada i Saša. Nada otkriva Loli da je Mak živ - Petar je njezino dijete!

Mala bubnjarica, HTV 2 u 22:30 sati
Ovo je strastvena ljubavna priča i triler koji će vas potpuno zaokupiti. Priča je jednako smiona sada kao što je bila kad je knjiga prvi put objavljena; to je prikaz svijeta u kojem su granice između junaka i zlikovaca te ljubavi i mržnje opasno nejasne.

FILMOVI

Dan zaljubljenih, HTV 1 u 20:05 sati
Julia Roberts, Ashton Kutcher, Patrick Dempsey, Shirley MacLaine, Bradley Cooper, Jennifer Garner, Jessica Alba, Anne Hathaway, Jessica Biel, Taylor Lautner, Jamie Foxx, Emma Roberts, Taylor Swift i Queen Latifah samo su neki od desetaka poznatih holivudskih zvijezda koji se pojavljuju u ovoj priči o parovima i samcima u Los Angelesu, a koji se moraju suočiti s pritiscima i očekivanjima nadolazećeg Dana zaljubljenih.

Majstori iluzije, RTL u 20:30 sati
Četvero darovitih iluzionista zadivljuju javnost nizom hrabro i originalno izvedenih pljački sa skrivenim planom zbog kojeg FBI i Interpol sa strepnjom pokušaju pogoditi njihov sljedeći potez. Skupinu vodi Atlas (Jesse Eisenberg), a publiku će tijekom nastupa zadiviti pljačkom banke u Parizu iz Vegasa, razotkrivanjem kriminalca iz visokih redova i prebacivanjem njegovih milijuna na račune gledatelja, zbunjujući snage čuvara reda i zakona. Specijalni FBI agent Dylan Hobbs (Mark Ruffalo) odlučan je u namjeri da ih zaustavi.

Brzi i žestoki, RTL u 22:35 sati
Brze i žestoke kritika je hvalila jer je to bio vrlo vjeran prikaz pripadnika kalifornijske subkulture mladih opsjednutih brzim automobilima. Film je i nastao zahvaljujući članku u kojem se govorilo o velikom broju mladih ljudi različitog nacionalnog podrijetla, koji žive za "trkačke ratove"...

Termin, HTV 1 u 22:35 sati
Peter Highman (Robert Downey Jr.) kroz nekoliko dana očekuje svoje prvo dijete. Dok juri da stigne na avion iz Atlante kako bi bio uz suprugu na porodu, sve mu krene naopako kad slučajno susretne poznatog glumca Ethana Tremblaya (Zach Galifianakis) i bude prisiljen na zajedničku vožnju. Ta će vožnja ispasti putovanje kroz cijelu zemlju na kojem će se uništiti nekoliko automobila, mnoga prijateljstva i Peterovo strpljenje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala