Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Loša vijest za fanove: zadnja sezona serije Empire završit će ranije!
6. sezona trebala je imati 20 epizoda, no zbog pandemije dvije nisu dovršene pa će 18. biti finalna

Loša vijest za fanove: zadnja sezona serije "Empire" završit će ranije!

Foto: YouTube

Dramska serija Imperij završit će s dvije epizode manje, nego što je bilo planirano.

Iako je serija u prvoj sezoni imala 12 epizoda, a u ostalima (druga do peta) po 18 epizoda, u Fox-u su odlučili da će finalna sezona imati 20 epizoda kako bi bolje zaokružili priču i pozdravili se s fanovima. No, zbog pandemije koronavirusa produkcija je prekinuta tijekom 19. epizode pa će i zadnja sezona biti osuđena na 18 epizoda. U 18. epizodu će se ubaciti neke scene snimljene za 19. epizodu tako da obožavatelji dobiju zadovoljavajući završetak, saznaje TheWrap.

Fox se još nije službeno oglasio o ovoj promjeni, a nagađanja o ranijem završetku serije su počela kad se u najavi nakon 15. epizode moglo čuti "pripremite se za šokantne posljednje tri epizode". 16. epizoda nosi naziv We Got Us i na rasporedu je 7. travnja tako da bi finalna, 18. epizoda, trebala biti 21. travnja.

Serija Imperij startala je 2015. godine i prva epizoda je oduševila kritiku i publiku te privukla skoro 10 milijuna gledatelja, a finale prve sezone pratilo je njih 17 milijuna. Početak druge sezone dočekalo je 16 milijuna gledatelja (finale je gledalo 10 milijuna), ali kod treće sezone bio je osjetan pad gledanosti koji se nastavio do pete sezone kad je odlučeno da će šesta ujedno biti i posljednja. Gledanosti sigurno nije pomogao skandal s glumcem Jussiejem Smollettom koji je bio uhićen i optužen za lažiranje zločina iz mržnje te kasnije za još niz zločina.

Imperij potpisuju Lee Daniels i Danny Strong, a u glavnim ulogama su Terrence Howard, Taraji P. Henson, Bryshere Y. Gray i Trai Byers.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala