Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Okuplja se ekipa Dadilje!
Ekipa legendarne serije se vraća - ali ne onako kako ste na prvu mislili

Okuplja se ekipa "Dadilje"!

Foto: YouTube

Nanny Fine, Maxwell Sheffield i ostala ekipa serije Dadilja ponovno se okuplja 6. travnja!

Serija koju ste ili voljeli ili mrzili i koja je godinama bila reprizirana na raznim kanalima oživjet će na jedan dan. Autorica serije i njezina glavna zvijezda Fran Drescher najavila je iznenađenje na kojem rade, a sve je krenulo kad je jednog obožavatelja zanimalo kad će se omiljena humoristična serija iz 1990-ih moći gledati online.

I ne – CBS-ova serija neće uskoro doći na Netflix, neće se snimati nove epizode, niti će se snimiti poseban specijal kao što je to primjer s Prijateljima za HBO Max. Originalna ekipa serije samo će se virtualno okupiti pomoću popularne aplikacije za videokonferencijske pozive Zoom i čitat će tekst pilot epizode što ćemo moći pogledati na službenom YouTube kanalu Sony Picturesa u ponedjeljak, 6. travnja.

"Smijeh je najbolji lijek! U ovim teškim vremenima smo Petah i ja pomislili da bi bilo odlično kad bi se originalna postava Dadilje okupila i na daljinu čitala pilot epizodu", objasnila je Drescher u službenoj izjavi, a pritom se referirala na svog kolegu, su-tvorca serije Petera Marca Jacobsona.

U ovom posebnom okupljanju uz Drescher bit će Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renee Taylor, Alex Sternin, Ann Hampton Callaway, DeeDee Rescher, Rachel Chagall i Jonathan Penner. Jedini izuzetak je James Marsden koji se neće pojaviti, a koji je u dvije epizode glumio Eddieja.

Seriju Dadilja smo godinama mogli gledati kroz mnogobrojne reprize na RTL televiziji (pa na Doma TV), a ako je netko zaboravio glavna zvijezda je Fran Fine (Drescher) koja se igrom slučaja zaposli kod broadwayskog producenta Maxwella Sheffielda (Shaughnessy) kako bi čuvala njegovo troje djece: Maggie (Tom), Brightona (Salisbury) i Grace (Zima). Uvijek vrijedi spomenuti batlera Nilesa (Davis) koji se kroz seriju neprestano šalio sa C. C. Babcock (Lane), Maxwellovom poslovnom suradnicom koja je bila zaljubljena u Maxwella.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala