Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Warner Bros. odgodio premijeru Wonder Woman 1984
Studio želi da se film prikaže u kinima, stoga odgoda skroz do kolovoza kad se nadaju da će situacija u svijetu biti bolja

Warner Bros. odgodio premijeru "Wonder Woman 1984"

Foto: YouTube

Sasvim očekivano, studio Warner Bros. pomaknuo je premijeru novog nastavka filma Wonder Woman i to s lipnja na kolovoz.

Novi film o Diani Prince naziva Wonder Woman 1984 donosi nastavak priče o ovoj superjunakinji, a radnja mu je smještena u osamdesete godine 20. stoljeća. Film je svoju svjetsku premijeru trebao imati 6. lipnja, a sad je zbog pandemije koronavirusa prebačena na 14. kolovoza i svi se nadaju da tada više neće biti prepreka za prikazivanje novih filmova.

"Kada smo odlučili snimati Wonder Woman 1984 to je bilo s namjerom da film bude gledan na velikom ekranu tako da smo sad zadovoljni što možemo reći da je Warner Bros. isplanirao film za premijeru u kinima 14. kolovoza. Nadamo se da će do tada svijet biti sigurnije i zdravije mjesto", rekao je direktor Warner Bros.-a Toby Emmerich.

Odgoda premijere je očekivana zbog toga što su zatvorena kina diljem Sjeverne Amerike i svijeta, a sudeći po svemu za Warner Bros. ne dolazi u obzir da se film odmah prebaci u digitalnu verziju pa ćemo na njega morati pričekati još neko (dulje) vrijeme.

Wonder Woman 1984 režirala je Patty Jenkins koja potpisuje i prvi film, a u glavnim ulogama su Gal Gadot, Pedro Pascal, Chris Pine i Kristen Wiig. Wonder Woman je 2017. godine ostvarila odličan uspjeh u kinima u kojima je zaradila 821 milijun dolara diljem svijeta čime je postala najuspješniji akcijski film koji je režirala žena.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala