Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 22.3.
Emisija "Tvoje lice zvuči poznato" je odgođena do daljnjeg pa nam večeras ostaju samo filmovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 22.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 2.3.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:20 sati - ODGOĐENO DO DALJNJEG

FILMOVI

Policajac s Beverly Hillsa 3, Doma TV u 19:55 sati
Detroitski policajac Alex Foley gotovo rutinske akcije u trgovini ukradenih automobila neočekivano nailazi na nešto puno krupnije jer ga dočeka grupa naoružanih ljudi koji otimaju kamionet s nepoznatim sadržajem i pritom ubiju njegovog šefa, inspektora Todda. Foleya tragovi i želja za osvetom ponovo vode na Beverly Hills gdje se za pomoć obraća starom prijatelju.

Bijeg iz Gulaga, RTL u 20 sati
Koristeći noćnu mećavu kao zaklon, sedam zatvorenika uhvaćenih u Staljinovu vladavinu terora bježe iz sovjetskog Gulaga 1940. godine. Sada su slobodni, ali gotovo sigurno mrtvi ljudi. Mala je vjerojatnost da će pronaći sklonište, a područje koje moraju prijeći nemilosrdno je. S malo hrane i opreme i bez ikakvoga znanja o tome gdje se nalaze ili kamo idu, kreću na putovanje koje će biti prožeto nezamislivim teškoćama i dramom.

Za dolar više, HTV 2 u 20:05 sati
Banda divljih desperadosa terorizira teritorij New Mexica. Na njezinu je čelu zloglasni El Indio za kojim su vlasti raspisale tjeralicu s nagradom od tada fantastičnih deset tisuća dolara koje će dobiti onaj tko ga dovede živog ili mrtvog. Okrutnom se zločincu nitko ne usudi stati na put. Ipak, pojavljuju se dvojica iskusnih lovaca na glave, tajanstveni Pukovnik i osamljeni revolveraš Cavanagh.

Ant-Man i Wasp, Nova TV u 23 sata
Dok Scott Lang balansira između uloge superheroja i uzornog oca, Hope van Dyne i dr. Hank Pym trebaju njegovu pomoć u novoj hitnoj misiji u kojoj zajedno s Wasp otkriva tajne njihove prošlosti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala