Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 21.3.
Subotnja večer donosi rado gledane hit filmove!

TV Preporuke dana – Subota 21.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 21.3.

SERIJE / EMISIJE

Svjedoci, HTV 2 u 22:50 sati
Istraga je sve složenija. Podno vjetrenjače pronalaze tijelo mlade žene. Zvala se Virginie Drouet i umrla je nakon poroda. Dijete nije pokopano s njom. Gdje je? Svi traže drugi autobus pun smrznutih muškaraca. Ali ništa se u ova dva slučaja ne poklapa. Sandra smatra da nije riječ o jednom nego o dvojici ubojica.

FILMOVI

Sedam duša, Doma TV u 19:55 sati
Jednom davno, Ben Thomas bio je nadareni inženjer s prelijepom ženom i kućom na plaži. No, njegov život iz snova naglo se prekida kada, tijekom vožnje, skrivi smrt sedmero ljudi, među kojima se nalazi i njegova voljena žena. Odbijajući si oprostiti za taj tragični čin on odluči donirati svoje organe kako bi spasio sedam ljudi i time nadomjestio sedam života koje je uništio.

Totalni opoziv, RTL 2 u 20 sati
Douglas Quaid (Arnold Schwarzenegger) dozna da sjećanje koje ima zapravo nije njegovo, već pripada  memorijskom čipu usađenom u njegov mozak. Quaid je zapravo tajni agent, koji je postao opasan za svoju vladu pa mu je ona ugradila čip s lažnim sjećanjem kako bi postao samo jedan od građana koji vodi normalan život. Kada sazna za obmanu, Quaid putuje na Mars kako bi otkrio svoj pravi identitet i osobu koja je odgovorna za njegovo ugrađeno sjećanje.

Ledeno doba 2: Zatopljenje, RTL u 20 sati
Kada dolini u kojoj žive zaprijeti otapanje leda koji je okružuje, mamut Manny, ljenjivac Sid i sabljasti tigar Diego počinju savjetovati ostale životinje da potraže novo skrovište, prije negoli isteknu tri dana tijekom kojih bi se voda mogla probiti u njihov dom. Bježeći, trojac susreće žensku mamuticu Ellie, koja je uvjerena kako je zapravo oposum, poput njene zaigrane braće. U međuvremenu, vjeverica Scrat i dalje svoj lješnjak pokušava sačuvati i usred najčudnijih okolnosti.

Moje pjesme, moji snovi, HTV 3 u 20:05 sati
I 50-ak godina od nastanka raskošan obiteljski mjuzikl svestranog američkoga filmaša Roberta Wisea nije izgubio nimalo na privlačnosti i sjaju. Štoviše, film radošću i vedrinom koju širi kao da u neveselu svijetu s početka novoga tisućljeća neprestano dobiva na vrijednosti, a njegov autor na cijeni.

Na rubu budućnosti, Nova TV u 22:05 sati
U svijetu budućnosti Tom Cruise je poručnik Wiliam Cage koji se bori u ratu protiv vanzemaljaca. Odjednom, on se nađe zarobljen u vremenu, u posljednjem danu bitke u kojoj i umire. Prolazeći svaki puta nanovo zadnji dan svog života, Cage nakon nekog vremena postaje sve vještiji i sve spremniji dočekati smrt.

Na rubu tame, HTV 1 u 22:15 sati
Thomas Craven sretan je što mu dolazi kći u posjet. Otkako se odselila i zaposlila u drugom gradu, rijetko je viđa i malo zna o njoj. Unatoč tome veza među njima je bliska i Emma voli oca kao i on nju. Tijekom večeri osjeća se loše, a kad joj poteče krv iz nosa, odluči priznati ocu da mora k liječniku. Pred kućnim vratima pogodi ju metak i Emma na mjestu umre.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala