Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lionsgate odgodio svoja tri filma, čak i reboot Slagalice strave
Nakon što je Disney odgodio svoj film "Black Widow" i studio Lionsgate je odgodio neke svoje naslove

Lionsgate odgodio svoja tri filma, čak i reboot "Slagalice strave"

Foto: YouTube

Fanovi franšize Slagalica strave još će morati pričekati na njezin reboot koji je trebao doći u svibnju.

Nakon što je Disney-Marvel do daljnjega odgodio svoj visokobudžetni film Black Widow koji je u kina trebao stići 1. svibnja, stigle su vijesti i iz studija Lionsgate koji je povukao reboot Slagalice strave, Antebellum i Run. Navedeni filmovi su svoju premijeru trebali imati u travnju i svibnju, a zasad je novi datum nepoznat. Lionsgate će datum odrediti kad se zdravstvena situacija smiri i kad kina budu počela normalno raditi.

Nova priča iz poglavlja Slagalice strave Spiral: From the Book of Saw kod nas je prevedena kao Spirala straha: Novo poglavlje Slagalice strave i u glavnim ulogama su Chris Rock, Samuel L. Jackson i Max Minghella koji u filmu istražuju ubojstva koja podsjećaju na nekadašnje jezive zločine koji su svima ledila krv u žilama. Reboot je napravljen zahvaljujuću Rockovoj ljubavi prema franšizi, a u kinima smo ga očekivali 15. svibnja.

Još jedan naslov koji je pomaknut s 24. travnja na neodređeno jest Antebellum, horor-triler koji prati autoricu Veronicu Henley (Janelle Monáe) koja se nađe u zastrašujućoj poremećenoj stvarnosti u 19. stoljeću. Sarah Paulson ima glavnu ulogu u također horor-trileru Run (Bježi), koji je trebao startati 8. svibnja, o pretjerano zaštitničkoj majci koja od svoje kćeri krije opaku tajnu.

Disney je do daljnjega odgodio i filmove The Personal History of David Copperfield, Žena na prozoru, Mulan, Novi mutanti i Antlers, Universal je odgodio Brze i žestoke 9, MGM novog Bonda Za smrt nema vremena, a Paramount Mjesto tišine 2.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala