Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Večeras na HTV 4 kreće specijalna emisija Studio 4 Covid-19
HRT pokreće posebnu emisiju zbog izvanredne zdravstvene situacije u Hrvatskoj i svijetu

Večeras na HTV 4 kreće specijalna emisija "Studio 4 Covid-19"

Foto: HRT

HRT od ponedjeljka 16. ožujka u 20:05 uvodi novu emisiju Studio 4 Covid -19 posvećenu koronavirusu u Hrvatskoj na HTV 4 i time pripadajuću novu koncepciju Četvrtog programa javne televizije.

„Hrvatska radiotelevizija (HRT), u skladu sa svojom zakonskom zadaćom i ulogom javnog servisa u nas u ovim novonastalim okolnostima epidemije koronavirusa u Hrvatskoj od ponedjeljka 16. ožujka u 20:05, uvodi novu emisiju posvećenu promptnom informiranju javnosti Nacionalnog kriznog stožera civilne zaštite, te u skladu s tim i novu koncepciju svojeg Četvrtog programa HTV-a (HRT-HTV 4). A ona, uz već ustaljene izravne prijenose konferencija za novinare i javnost kriznog stožera u 9 i 16 sati, te uz svoje uobičajene Vijesti na svaki puni sat programa, podrazumijeva i tu novu specijaliziranu informativnu emisiju, putem koje će svi građani RH dobivati sve najnovije točne informacije i upute kriznog stožera“, objavio je jučer Glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije Kazimir Bačić.

„Specijalna emisija donosi večernji pregled najvažnijih događaja dana, vezanih za epidemiju koronavirusa u nas i u svijetu. Novinari i urednici IMS-a objedinjuju sve novosti o zdravstvenoj i sigurnosnoj situaciji, koja se mijenja iz sata u sat. Gostovanja stručnjaka, javljanja s terena... prepoznali smo potrebu javnosti da danonoćno bude upoznata s najnovijim informacijama, ali samo provjerenim i istinitim. Dodatni napor dokaz je naše predanosti da budemo referentno mjesto u hrvatskom medijskom prostoru za najbrže, istinite i provjerene informacije o krizi koja je zahvatila Hrvatsku i cijeli svijet“, rekao je tom prigodom urednik Četvrtog programa HTV-a Dražen Miočić.

Jutros od 8 sati na HTV 3 je krenula Škola na Trećem namijenjena učenicima od prvog do četvrtog razreda osnovne škole koji nastavu prate od kuće putem HRT-a. Škola na trećem donosi nastavu hrvatskog i stranog jezika, matematike i prirode, predviđen je veliki i mali odmor tijekom kojih će se emitirati edukativni dokumentarni filmovi, ali i nastava glazbenog, likovnog i tjelesnog.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala