Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 14.3.
Subotnja večer donosi velike hit filmove, a mi izdvajamo nekoliko novijih naslova!

TV Preporuke dana – Subota 14.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 14.3.

SERIJE / EMISIJE

Svjedoci, HTV 2 u 22:45 sati
Nakon uspjeha prve sezone serije krajem 2016. snimljena je druga sezona u kojoj glavnu ulogu ponovno tumači Marie Dompnier. Pijesak. Seoska cesta na sjeveru Francuske. Uz rub ceste napušten je autobus. A u njemu je petnaest smrznutih trupala. Samo muških! Što im je zajedničko? Svi ti muškarci bili su ljubavnici iste žene, Catherine Keemer. Ali ona se već tri godine vodi kao nestala osoba...

FILMOVI

John Wick 2, RTL u 20:05 sati
Iako John Wick više ne želi imati ništa sa svijetom profesionalnih ubojica, iz mirovine će ga izvući nekadašnji suradnik koji želi preuzeti kontrolu nad klanom međunarodnih ubojica. Ne želeći prekršiti davno dano obećanje, John odlazi u Rim gdje ga očekuje nemilosrdna borba s najsmrtonosnijim svjetskim ubojicama.

Jumanji: Dobrodošli u džunglu, Nova TV u 20:10 sati
Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru video igru za koju nikad prije nisu čuli (Jumanji), bit će uvučeni u zabavan svijet džungle i doslovno postati avatari prema vlastitom izboru: Spencer će tako postati štreberski istraživač, sportaš Fridge će postati pravi Einstein, popularna djevojka Bethany će postati sredovječni profesor, a krhka Martha pretvorit će se u neustrašivu ratnicu. Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Jumanji ne igra – već preživljava.

Tajni prozor, Doma TV u 21:45 sati
Ovaj horor/triler snimljen prema bestselleru Stephena Kinga će vas svojim obratima držati u neizvjesnosti do samog kraja. Prisiljen na zagonetnu igru mačke i miša, uspješan pisac Mort Rainey otkriva da posjeduje daleko više odlučnosti i volje nego što je ikada zamišljao.

Odred otpisanih, Nova TV u 22:25 sati
Skupina jedinstvenih superzlikovaca, koji se već nalaze u zatvoru visoke sigurnosti, regrutirani su za tajni zadatak vladine agentice Amande Waller. Pod nazivom "Suicide Squad" kreću u pogibeljnu misiju, preopasnu za obične snage sigurnosti i vojske, koja ima je dodijeljena u zamjenu za određene povlastice.

Non Stop, RTL u 22:25 sati
Savezni zrakoplovni agent Bill Marks (Liam Neeson) na novom je letu, ovaj puta Boeinga 767 British Aqualantic Airlinesa od New Yorka do Londona. Kada je zrakoplov već u zraku, Bill Marks primi SMS poruku da ukoliko 150 milijuna dolara ne bude isplaćeno na određeni bankovni račun, svakih dvadeset minuta netko će umrijeti.

Zatočene, HTV 1 u 22:35 sati
Keller Dover (Hugh Jackman) suočava se s najgorom noćnom morom svakog roditelja. Njegova 6-godišnja kći Anna i njezina prijateljica Joy su nestale. Najbolji trag pruža oronuli kombi koji je netom prije bio parkiran u njihovoj ulici...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala