Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 13.3.
Današnja večer donosi nekoliko odličnih filmova!

TV Preporuke dana – Petak 13.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 13.3.

SERIJE / EMISIJE

Azra, Nova TV u 21:55 sati
Azmi radi pritisak na Sumru da vrati dionice. Azra se trudi da Dženk promijeni svoje ponašanje prema obitelji. S druge strane, Feride se priprema podnijeti veliku žrtvu kako bi se Dženk vratio u tvrtku. Hoće li Feridina požrtvovnost moći nagnati Dženka da se vrati u tvrtku?

Ubijanje Eve, HTV 2 u 22:50 sati
Kada Villanelle ubije kineskog brigadira u nekom sadomazo klubu u Berlinu, Eve i Bill odlaze onamo kako bi to istražili. Dok Eve i Bill slijede brojne obećavajuće tragove, Villanelle uživa u igri mačke i miša i uvijek je korak ispred njih. No kad joj se približe, Eve shvaća da je to puno više od puke igre.

FILMOVI

Zmijske oči, HTV 1 u 20:05 sati
Policijski istražitelj iz Atlantic Cityja Rick Santoro (Nicolas Cage) pridružuje se starom prijatelju mornaričkom zapovjedniku Loganu (Kevin Dunn), koji radi u osiguranju američkog ministra obrane, na boksačkom meču. U trenutku kada Lou okrene leđa, ministar je ubijen, a 14 tisuća gledatelja postaju sumnjivci, mogući sudionici i svjedoci. Dvorana se zaključava i istraga počinje.

Snjegović, RTL u 21 sat
Dolaskom zime u Oslo, vraća se strah od misterioznih ubojstava koja se ponavljaju svake zime u zadnjem desetljeću. Istragu preuzima detektiv Harry Hole, koji se kao glavni junak pojavljuje u mnogim romanima jednog od najuspješnijih svjetskih pisaca Jo Nesboa.

Kad te ljubav pronađe, Nova TV u 23 sata
Holly Berenson stvara karijeru u cateringu a Eric Messer je obećavajući sportski urednik. Nakon katastrofalnog prvog spoja, zajedničko im je to što se jedno drugome ne sviđaju ali i ljubav prema kumčetu Sophie. U jednome trenutku Hooly i Eric postaju sve što Sophie ima na svijetu i prisiljeni su svoje razlike ostaviti po strani.

Uhvati Gringa, RTL u 23:20 sati
Kriminalac s dugim stažom (Mel Gibson) juri u autu prema Meksičkoj granici kako bi pobjegao policiji i uživao u dugom godišnjem odmoru zahvaljujući uspješno odrađenom poslu, ali ništa ne ispadne kako je planirao... Završi u ozoglašenom zatvoru "El Pueblito". Zovu ga najgorim zatvorom Meksika...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala