Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jon Bernthal je novi američki žigolo
Showtime nastavlja rad na seriji "American Gigolo" prema klasiku iz 1980. u kojem je glavnu ulogu imao Richard Gere

Jon Bernthal je novi američki žigolo

Foto: YouTube

Showtime nastavlja s planovima za produkciju serije American Gigolo u kojoj će glavnu ulogu imati Jon Bernthal.

Priča o novoj verziji filma Američki žigolo iz 1980. počela je još krajem 2014. godine kad je studio Paramount počeo planirati televizijski film s producentom Jerryjem Bruckheimerom, a redatelj i scenarist filma Paul Schrader trebao je biti glavni savjetnik za projekt. Konkretni planovi su krenuli tek 2016. kad se projekt našao kod sestrinske mreže Showtime u obliku serije te se nastavilo planiranje s Bruckheimerom. Danas, četiri godine kasnije, konačno je poznat glavni glumac i projekt se pokrenuo s mrtve točke.

Bruckheimer i dalje radi na projektu kao izvršni producent, a kao redatelj, scenarist i jedan od izvršnih producenata izabran je David Hollander koji je nedavno bio showrunner Showtimeove serije Ray Donovan. Osim što je izabran kao glavni glumac Bernthal će također biti jedan od producenata.

Serija je opisana kao moderna verzija kultnog filma, a Bernthal nastavlja ulogu Juliana Kayea kojeg smo u originalu upoznali kroz djelo Richarda Gerea. Juliana u seriji nalazimo 18 godina nakon događaja iz filma kad je uhićen za ubojstvo pa se istovremeno pokušava snaći u modernoj seks industriji Los Angelesa i mora pronaći pravog ubojicu. Uz sve to želi ponovno osvojiti svoju jedinu pravu ljubav, Michelle (u filmu ju je glumila Lauren Hutton).

"Serija će ponuditi sve što od nje očekujete, a usput će istražiti koliko su komplicirane veze i seksualnost u 2020. godini. Okupili smo vrhunsku ekipu kako bismo pretvorili ovaj kultni film u Showtimeovu seriju koju svojim talentom predvodi Jon Bernthal, izvrstan filmaš i showrunner David Hollander, legendarni Jerry Bruckheimer i naš novi sestrinski studio Paramount", rekao je u službenoj izjavi jedan od predsjednika mreže Gary Levine.

Ako pilot uspješno prođe i serija zaživi to će biti još jedan povratak na male ekrane za Jona Bernthala kojeg smo gledali u serijama The Punisher i Živi mrtvaci, a prošle godine glumio je u Oscarom nagrađenom filmu Izazivač: Le Mans ’66.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala