Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tom Hanks zaražen koronavirusom!
Omiljeni hollywoodski glumac i njegova supruga Rita Wilson nalaze se u Australiji radi novog projekta, a oboje su pozitivni na COVID-19

Tom Hanks zaražen koronavirusom!

Globalna pandemija koronavirusa, koja hara svijetom posljednjih mjesec dana, proširila se na skoro sve dijelove svijeta - i nitko nije imun! Popularni hollywoodski glumac Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson objavili su kako su među zaraženima od virusa COVID-19.

Glumac i njegova supruga poslovno su otišli u Australiju gdje su se zarazili virusom.

Pretprodukcija neimenovanog filma o Elvisu Presleyju koji radi Baz Luhrmann započela je u Australiji, a Hanks se nalazi u ulozi Presleyjevog dugogodišnjeg menadžera.

Sam Hanks objavio je vijest na svojim profilima na društvenim mrežama gdje je napisao:

"Pozdrav ljudi. Rita i ja smo tu dolje u Australiji. Malo smo se osjećali umorno, kao da nas lovi prehlada, malo smo bili slabi. Rita je imala drhtavicu koja je došla i prošla. Lagano povišene temperature također. Da sve napravimo kako treba, kao što je to potrebno u svijetu sada, testirali smo se za koronavirus i otkrili da je pozitivan.

Eto tako. Što dalje? Medicinski djelatnici imaju protokole koji se moraju slijediti. Mi ćemo biti testirani, promatrani i izolirani koliko god je potrebno. Nemamo što više učiniti nego vidjeti kako se stvari razvijaju iz dana u dan, zar ne?

Javljat ćemo se s novostima.

Čuvajte se!"

S obzirom na to da je Hanks trenutno u karanteni, neimenovani Elvis Presley projekt vjerojatno će malo kasnije krenuti s produkcijom, ali izlazak filma određen je tek za 1. listopad 2021., tako da do tada imaju dovoljno vremena završiti projekt.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala