Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Objavljen zadnji trailer za Black Widow prije premijere u svibnju
U najnovijoj najavi mogu se vidjeti nove akcijske scene

Objavljen zadnji trailer za "Black Widow" prije premijere u svibnju

Foto: YouTube

Marvel je obožavatelje iznenadio s novim, zadnjim trailerom za Black Widow, kao i novim posterom.

Nova najava donosi Scarlett Johansson u naslovnoj ulozi u nekim novim akcijskim scenama koje nismo vidjeli u prethodnim najavama, a na novom posteru možemo vidjeti ostale glumce iz filma.

Samostalni film o Black Widow donosi priču o prošlosti Natashe Romanoff iz koje ćemo više naučiti o mnogima omiljenom liku koji se kasnije pridružio Osvetnicima. Film prati Natashu koja se mora suočiti s najmračnijim dijelovima svoje prošlosti kad se javi nova prijetnja koja bi sve mogla ugroziti. Radnja se vremenski odvija nakon događaja iz nastavka Kapetan Amerika: Građanski rat, a ne zna se hoćemo li u filmu vidjeti ostale likove iz MCU-a iako se govori da će se Robert Downey Jr. pojaviti u cameo ulozi kao Tony Stark.

Režiju potpisuje Cate Shortland, a scenarij su napisali Jac Schaeffer, Ned Benson i Eric Pearson. Uz Johansson u filmu glume jaka glumačka imena kao što su David Harbour kao Alexei, Florence Pugh kao Yelena, Rachel Weisz kao Melina, William Hurt kao Thaddeus Ross i O. T. Fagbenle kao Mason.

Johansson glumi Natashu Romanoff još od 2010. godine kad se prvi put pojavila u ulozi uz Downeya Jr.-a u Iron Manu 2. Otada smo je često gledali u MCU-u i većinom je imala ključnu ulogu u ekipi Osvetnika. Njezin samostalni film se već dugo čeka pa će njegovim prikazivanjem službeno početi Marvelova Faza 4 u svibnju, a nakon njega na rasporedu su The Eternals u studenom pa Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings u veljači 2021. godine.

Black Widow zasad još uvijek kao datum premijere ima 1. svibnja, a saznat ćemo na vrijeme ukoliko će se datum pomicati zbog trenutne zdravstvene situacije u svijetu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala