Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 7.3.
Subotnja večer donosi same hit filmove, a mi izdvajamo nekoliko novijih naslova!

TV Preporuke dana – Subota 7.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 7.3.

SERIJE / EMISIJE

Brooklyn Nine-Nine, HTV 2 u 22:35 sati
Charles i Jake istražuju nestanak psihijatreve pacijentice. Holt saznaje da Rosa ima novu curu koju su svi drugi već upoznali. Amy vjeruje da je zabunom dobila paket namijenjen Terryju.

FILMOVI

Sherlock Holmes: Igra sjena, Doma TV u 19:55 sati
Robert Downey Jr. i Jude Law ponovo ujedinjuju snage u novom nastavku. Pojavio se novi kriminalni genijalac, James Moriarty. On ne samo da je Holmesov intelektualni pandan, već svojom zloćom i potpunim neimanjem savjesti, stječe prednost pred detektivom. Holmes njegovu kobnu slagalicu zločina počinje otkrivati kod istrage ubojstva austrijskog princa.

Sedmorica veličanstvenih, HTV 1 u 20:05 sati
Redatelj Antoine Fuqua donosi nam vlastitu modernu viziju klasične priče. Gradić Rose Creek nalazi se pod smrtonosnom kontrolom industrijalista Bartholomewa Boguea pa očajni građani zatraže pomoć sedmorice odmetnika, lovaca na glave, kockara i unajmljenih revolveraša - Sama Chisolma, Josha Farradaya, Goodnighta Robicheauxa, Jacka Hornea, Billyja Rocksa, Vasqueza i Red Harvesta. Dok pripremaju grad na krvavi obračun za koji znaju da će kad-tad uslijediti, sedmorica plaćenika na kraju se neće boriti isključivo za novac već i za nešto puno vrijednije...

San Andreas, Nova TV u 20:10 sati
Priča prati pilota helikoptera i spasioca Raya (Dwayne Johnson) koji nakon stravičnog potresa kreće iz Los Angelesa u San Francisco sa svojom suprugom, s kojom nije u najboljim odnosima, kako bi spasili kćer jedinicu. No, njihovo putovanje samo je početak užasa koji priroda sprema.

Ekipa za 6, RTL u 20:15 sati
Hiro Hamada je 14-godišnje čudo od djeteta, genij u robotici, koje živi u futurističkom gradu San Fransokyju te većinu svojeg vremena trati u ilegalnim borbama robota. Kako bi ga usmjerio na nešto kreativnije, njegov stariji brat Tadashi vodi ga u laboratorij za istraživanje tehnološkog instituta, gdje Hiro upoznaje GoGo , Wasabija, Honey Lemon i Freda. Također susreće profesora Roberta Callaghana, koji vodi program robotike na fakultetu.

Šefica, RTL u 22 sata
Michelle Darnell (Melissa McCarthy) je moćnica koja završava u zatvoru zbog trgovanja informacijama. Nakon izlaska iz zatvora, saznaje da nikoga nije briga za nju te da je jedina osoba kojoj se može obratiti za pomoć, njena bivša asistentica prema kojoj se nije uvijek najljepše odnosila. Budući da je ostala bez svega, Darnell se useljava kod nje (Kristen Bell) te pokuša svoj život dovesti u red.

Osvetnici, Nova TV u 22:20 sati
Marvel studio predstavlja Osvetnike – fantastičnu skupinu superheroja koju čine Iron Man, Nevjerojatni Hulk, Thor, Kapetan Amerika, Hawkeye i Black Widow. Film Osvetnici temeljen je na istoimenom Marvelovom stripu prvi put objavljenom 1963. godine.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala