Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 6.3.
Današnja večer donosi nekoliko odličnih filmova!

TV Preporuke dana – Petak 6.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 6.3.

SERIJE / EMISIJE

Azra, Nova TV u 21:15 sati
Serap i Feride bave se time da opet pridobiju Dženka. Dok se s jedne strane bori protiv bolesti, a s druge se trudi probaviti udarac koji je dobio od majke, na pragu je donošenja važnih odluka o svom životu.

Ubijanje Eve, HTV 2 u 23:20 sati
Serija prati živote dviju žena: Eve je oštroumna agentica MI5 koja se dosađuje radeći uredski posao i mašta o tome da bude prava špijunka. Villanelle je ćudljiva, talentirana ubojica, koja se ne želi odreći luksuznog stila života koji joj omogućuje njezin posao. Serija odudara od tipičnih špijunskih trilera: glavni likovi su dvije snažne i iznimno inteligentne žene, opsjednute jedna drugom, koje se izravno sukobljavaju u epskoj igri mačke i miša.

FILMOVI

Veronica Guerin, HTV 2 u 20:05 sati
Istinita priča o Irskoj novinarki Veronici Guerin, reporterki Sunday Independeta, koja je razotkrila neke od najopasnijih kriminalaca i narkodilera u Dublinu devedesetih. Godine 1994. u Irskoj broj zločina povezanih s drogom bio je veći nego ikada. Bilo je 15.000 registriranih ovisnika o heroinu, a velik broj umrlih bio je mlađi od 15 godina. Te godine Veronica Guerin odlučila je istražiti tko su ključne figure u narkomanskom lancu, a to ju je vodilo sve dublje i dublje u svijet opasnih zločinaca. Ubili su je 19. lipnja 1996. godine. Svi u Irskoj sjećaju se gdje su bili u trenutku kad su čuli da je Veronica Guerin ubijena.

Plaćenici 2, RTL u 21 sat
Snimljen s budžetom od 100 milijuna dolara te zaradom tri puta većom, film nam neće otkriti smisao života, ali će nam pružiti prvoklasnu zabavu iz ruku najvećih akcijskih junaka koji su se pojavili na filmskom platnu. Drugi dio je bio i bolje primljen od strane kritičara. Sylvester Stallone ponovno je okupio najveću akcijsku skupinu našeg vremena. Osim njega, tu su Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenngger, Scott Adkins.

Noćne životinje, RTL u 22:50 sati
Na adresu vlasnice umjetničke galerije Susan Morrow (Amy Adams) stiže rukopis romana bivšeg joj supruga Edwarda Sheffielda (Jake Gyllenhaal), koji traži njezino mišljenje. S romanom stiže i pozivnica za večeru jer Edward uskoro stiže u Los Angeles. Inače, trenutni brak Susan Morrow je pred raspadom zbog nevjere supruga, biznismena Huttona Morrowoa (Armie Hammer) pa ona postaje opsjednuta romanom posvećenom njoj.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala