Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Svjetska premijera novog Bonda odgođena do studenog zbog koronavirusa!
Novi film o Jamesu Bondu "Za smrt nema vremena" trebao je u kina doći 2.4. i ulaznice su već bile u prodaji

Svjetska premijera novog Bonda odgođena do studenog zbog koronavirusa!

Foto: YouTube

Nakon zatvaranja kina u Kini, otkazivanje premijere i promocije na tom tržištu i molbe fanova da se novi film o Jamesu Bondu jednostavno odgodi za koji mjesec to se zaista i dogodilo: Za smrt nema vremena neće startati u kinima 2. travnja nego krajem studenog!

Bila je to odluka koju nije bilo jednostavno donijeti, ali zbog epidemije koronavirusa čini se da nije bilo previše izbora. "MGM, Universal i producenti Bonda Michael G. Wilson i Barbara Broccoli objavili su da su nakon pomnog razmatranja i temeljite procjene globalnog kino tržišta odlučili odgoditi premijeru filma Za smrt nema vremena do studenog 2020.", stoji na službenom 007 Twitteru. "Film će svoju premijeru u Velikoj Britaniji i nekim tržištima imati 12. studenog, a u Sjevernoj Americi 25. studenog 2020.", stoji u drugom tweetu.

Ova odluka stiže nakon velike online peticije obožavatelja koji su molili producente da pomaknu premijeru zbog masovnog zatvaranja kina sad i u Italiji, Francuskoj i nekim drugim tržištima. Izvori navode da je MGM od početka pratio situaciju oko epidemije te da sad nije bilo druge nego donijeti ovakvu odluku.

Paramount je nedavno otkazao snimanje Nemoguće misije 7 u Italiji, CBS je otkazao snimanje serije The Amazing Race u Engleskoj i Škotskoj, Amazon se povukao sa SXSW filmskog festivala zbog koronavirusa, a to su samo neki od primjera kako epidemija utječe i na filmsku industriju. Ne bi trebalo čuditi ako drugi studiji odluče pomaknuti svoje filmove iz istog razloga.

Režiju potpisuje Cary Fukunaga, a uz Daniela Craiga kao agenta 007 u filmu glume Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ana de Armas, Naomie Harris, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Ralph Fiennes i Christoph Waltz. Za smrt nema vremena i u hrvatskim kinima je trebao svoju premijeru imati 2. travnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala