Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže robotski ustanak u novom Sonyjevom animiranom filmu
Od producenata oskarovskog "Spider-Man: Into the Spider-Verse" stiže nova fantastična animirana avantura

Stiže robotski ustanak u novom Sonyjevom animiranom filmu

S obzirom na to koliko je uspješan bio film Spider-Man: Novi svijet kombinirajući umjetničke tehnike, emocionalne faktore i superjunačku mitologiju, naravno da su svi uzbuđeni vidjeti novi uradak od ekipe koja stoji iz Oskarom nagrađenog filma.

Taj novi uradak nosi naziv Connected i danas imamo prilike vidjeti i prvi trailer. Radnja filma prati prosječnu obitelj koja se nalazi na putovanju s neočekivanim okolnostima.

Kada Katie Mitchell (Abbi Jacobson), kreativna tinejdžerica, bude primljena u filmsku školu svojih snova, njene planove da avionom odleti na koledž poremeti njen otac Rick (Danny McBride). Nakon svađe oko tehnologije, njen otac odlučuje da cijela obitelj treba ići na jedno zadnje zajedničko putovanje automobilom i otpratiti Katie na koledž.

Katie i Ricku pridružuje se i vječno pozitivna mama Linda (Maya Rudolph) i blesavi mali brat Aaron (redatelj Mike Rianda), kao i smiješni pas Monchi. Njihovo zajedničko putovanje odjednom poremeti tehnološki ustanak: diljem svijeta elektronički uređaji koje ljudi vole - od mobitela i kućanskih aparata do inovativne nove linije osobnih robota - odlučuju da je vrijeme da uzmu stvari u svoje ruke. Uz pomoć dva pokvarena robota obitelj Mitchell morat će prijeći preko svojih problema kako bi zajedničkim snagama spasili jedni druge i cijeli svijet.

Producenti Spider-Mana Phil Lord i Chris Miller produciraju i ovaj film. Uz već spomenute, u filmu Connected svoje su glasove posudili i Eric André i Olivia Colman.

Connected s kino-distribucijom kreće već sredinom rujna ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala