Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jezivi prvi trailer za film Candyman
Jordan Peele stoji iza scenarija te producira horor film, koji je "duhovni nasljednik" originala iz devedesetih

Jezivi prvi trailer za film "Candyman"

Napokon je predstavljen prvi trailer za film Candyman, "duhovni nastavak" istoimenog horor filma iz 1992. godine u kojem je Tony Todd glumio naslovnog ubojicu s kukom umjesto ruke.

Nia DaCosta drži redateljsku palicu, a Jordan Peele producira film te stoji iza scenarija, na kojem je radio zajedno s Winom Rosenfeldom. Glavne uloge preuzeli su Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Colman Domingo i Nathan Stewart-Jarrett.

Službeni sinopsis otkriva nam detalje ove nove verzije:

Stanovnike četvrti Cabrini Green u Chicagu oduvijek je proganjala priča o nadnaravnom ubojici s kukom umjesto ruke, a kojeg je lako prizvati: samo treba ponoviti njegovo ime pet puta pred ogledalom. Vizualni umjetnik Anthony McCoy (Abdul-Mateen II) i njegova djevojka, voditeljica galerije Brianna Cartwright (Parris), useljavaju se u luksuzni stan u Cabrini četvrti.

Anthony je zapao u kreativnu rupu i slučajni susret otkrit će mu tragičnu i stravičnu istinitu priču koja stoji iza legende o Candymanu. Željan zadržati svoje mjesto u umjetničkom svijetu Chicaga, Anthony započinje istraživanje tih morbidnih detalja kako bi dobio inspiraciju za slikanje te ne znajući otvara vrata kompliciranoj prošlosti koja otkriva neočekivane i pokrene užasavajući niz nasilja.

Film Candyman u kina stiže 11. lipnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 0
    mario mario @ 28.2.2020. 13:10

    Yeeeeeesssssssssssss! Tko nije gledao original mora, napeta i jeziva priča sa još uvijek aktualnom temom. Jedina zamjerka traileru je što mi se čini da malo previše otkriva ali opet možda je sve to samo red herring... mjuza čista petica - say my name, say my name.. ajme XD

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala