Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 1.3.
Za nedjeljnu večer smo izdvojili nekoliko novijih filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 1.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 1.3.

SERIJE / EMISIJE

Ana Karenjina - Priča Vronskog, HTV 2 u 22 sata
Godina 1904. Tražeći Vronskoga, Karenjin ga nađe u hramu s kineskim idolima. Karenjin i Chun Shen razgledaju eksplozijom oštećenu bogomolju. Karenjin javlja da je po Vronskoga iz korpusa stigla kočija, spremna odvesti ga u Imacheng. Vronski kaže da će krenuti ujutro. Karenjin primijeti da Vronski nije ispripovijedao kraj priče. Ima još mnogo vremena do sutra, odvrati Vronski i krene k izlazu.

FILMOVI

Nindža kornjače: Izlazak iz sjene, Doma TV u 19:55 sati
Donatello, Leonardo, Raphael vratili su se u borbu protiv još većih i opakijih zločinaca uz April O'Neil, Verna Fenwicka i jednog novog lica! Nakon suočavanja sa Shredderom koji se udružio s ludim znanstvenikom Baxterom Stockmanom i pomoćnicima Bebopom i Rocksteadyjem da zavlada svijetom, nindža kornjače moraju se suočiti s još većim zlom: zloglasnim Krangom.

Indiana Jones i ukleti hram, HTV 2 u 20:05 sati
Vrijeme radnje je 1935. godina. Profesor, arheolog i legendarni junak poznat kao Indiana Jones ponovno se vraća u akciju u svojoj najnovijoj pustolovini. Ovaj put se udružuje s pjevačicom u noćnom klubu Wilhelminom "Willie" Scott i 12-godišnjim dječakom po imenu Short Round. Završe u malom siromašnom indijskom selu, čiji seljani vjeruju da je zao duh odveo svu njihovu djecu nakon što je ukraden sveti dragi kamen.

Lucy, RTL u 20:15 sati
Krhka djevojka Lucy (Scarlett Johansson) oteta je kako bi postala ljudska mula, transporter vrećice nepoznatog sadržaja u svom trbuhu. No, naizgled nježna Lucy ubrzo se pretvara u svemoćnu ratnicu koja umjesto 10% koristi cijeli svoj mozak. Kako bi saznala što se s njom događa Lucy se obraća za pomoć profesoru Normanu (Morgan Freeman).

Noćna potjera, Nova TV u 20:15 sati
Pripadnik brooklynskog podzemlja i uspješni plaćeni ubojica Jimmy Colon (Liam Neeson) imao je i boljih dana. Sa 55 godina proganjaju ga grijesi iz prošlosti, ali i uporni policijski detektiv (Vincent D'Onofrio) pa se čini da Jimmy jedinu utjehu pronalazi na dnu čaše whiskeya. No kada njegov sin Mike (Joel Kinnaman) postane meta, njegov otac, ujedno i najbolji prijatelj mafijaškog bossa Shawna Maguirea (Ed Harris), morat će se trgnuti i odlučiti pripada li još uvijek obitelji kriminalaca ili svojoj pravoj obitelji koju je davno napustio.

Kapetan Amerika: Građanski rat, RTL u 22 sata
Nakon što još jedan incident u kojeg su upleteni Osvetnici rezultira velikom kolateralnom štetom vlada SAD-a osniva političko tijelo koje bi trebalo nadgledati i kontrolirati ovaj tim superjunaka. Takav razvoj situacije podijeliti će Osvetnike i od starih prijatelja stvoriti suparnike. Steve Rogers i dalje želi štititi čovječanstvo bez uplitanja vlade, dok je Tony Stark uvjeren da je došlo vrijeme za promjene. Istovremeno, dok Osvetnike razaraju unutarnji sukobi, nad Zemlju se nadvila nova prijetnja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala