Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija S ljubavlju, Simon premještena na Hulu zbog preozbiljne teme za Disney+
Ovo nije prva serija koje se Disney odrekao: nedavno se isto dogodilo sa serijom "High Fidelity"

Serija "S ljubavlju, Simon" premještena na Hulu zbog preozbiljne teme za Disney+

Foto: YouTube

Nakon što je serija prema filmu S ljubavlju, Simon mjesecima najavljivana za streaming servis Disney+, sad stižu posve drugačije vijesti.

Serija koja je trebala biti prikazana na Disney+ servisu svoj je novi dom pronašla u servisu Hulu te je dobila novi naslov Love, Victor i imat će 10 epizoda. Radnja će pratiti novog učenika u Creekwood srednjoj školi Victora (Michael Cimino) koji nastoji prihvatiti samog sebe, nositi se s tipičnim problemima kod kuće, privikava se na selidbu i novi grad te se bori s vlastitom spoznajom o seksualnoj orijentaciji.

Izvori navode kako je Disney imao problema sa serijom zbog preozbiljne tematike kojom se ona bavila kao što je korištenje alkohola i seksualno istraživanje: navedeno se nije uklapalo u obiteljsko-prijateljski sadržaj kojem Disney+ stremi. S druge strane, servisu Hulu nije nepoznanica imati sadržaj koji je blago kontroverzan pa su tako navodno već angažirali scenariste za potencijalnu drugu sezonu serije Love, Victor. Podsjetimo, serija High Fidelity sa Zoë Kravitz također je premještena s Disney+ na Hulu netom prije premijere iz istog razloga.

Scenaristi filma S ljubavlju, Simon Isaac Aptaker i Elizabeth Berger bit će izvršni producenti serije i njezini showrunneri dok će glavna zvijezda filma Nick Robinson biti narator serije. Uz Cimina u seriji glume James Martinez, Ana Ortiz, Isabella Ferreira i Mateo Fernandez. Redatelj filma Greg Berlanti nije dio ovog projekta zbog svojeg ugovora s Warner Bros.-om.

Love, Victor na Hulu stiže u lipnju koji je ujedno i LGBT mjesec ponosa u Americi (Pride Month).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala