Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 21.2.
Današnja večer donosi tek pokoji film

TV Preporuke dana – Petak 21.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 21.2.

SERIJE / EMISIJE

Azra, Nova TV u 21:15 sati
Feride to dočeka s razumijevanjem. Azra unajmi kuću u skromnom susjedstvu, koja odgovara njezinu budžetu, i useli se. S druge strane, povlači tužbu koju je podignula za oca kako bi zaštitila Merta.

Nijemi svjedok, HTV 2 u 22:35 sati
Prometna nesreća upućuje na sociopatsko ponašanje štićenika doma za skrb, ali je li ta sumnja opravdana? U potjeri na počiniteljem forenzički tim razotkriva zakulisna zbivanja u domskoj skrbi.

FILMOVI

Opstanak, RTL u 21:05 sati
Skupina stručnjaka za bušenje nafte nakon pada aviona završi duboko u planinama Aljaske. Uz nepodnošljivu hladnoću ova mala skupina mora se suočiti i sa čoporom gladnih vukova. Film je nastao prema kratkoj priči Iana MacKenzia Jeffersa.

Starci 2, Nova TV u 23 sata
Lenny (Adam Sandler) preselio se sa svojom obitelji natrag u mali gradić gdje su oni i njegovi prijatelji odrasli. Ovaj puta, starci su ti koji će naučiti lekcije od svojih klinaca tijekom jednog dana prepunog ludo zabavnih vratolomnih iznenađenja: posljednjeg dana škole.

Most špijuna, RTL u 23:25 sati
Temeljeno prema istinitom događaju, ovaj će vas film zapanjiti pričom o američkom odvjetniku koji je na sebe preuzeo nevjerojatno hrabro breme pregovora sa nemilosrdnim Rusima. Tom Hanks glumi odvjetnika iz Brooklyna, Jamesa Donovana, koji se nađe u središtu Hladnoga rata nakon što ga CIA pošalje na gotovo nemoguć zadatak - mora sa Rusima ispregovarati puštanje zarobljenoga američkog U-2 pilota na slobodu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala